3 uundværlige gadgets til rejsen

3 uundværlige gadgets til enhver rejse

I artiklen her serverer vi vores bud på 3 uundværlige gadgets til enhver rejse. Hvis du endnu ikke har investeret i en eller flere af disse gadgets, er det altså bare om at komme i gang. Du vil med garanti ikke fortryde det. 

‘At rejse er at leve’ er vores største forfatter gennem tiden, H.C. Andersen, kendt for at have sagt. 

I vores øjne har han delvist ret… 

At rejse kan nemlig være det mest fantastiske i hele verden, men det kan også være lidt op ad bakke, hvis man kommer afsted uden en række af de ting, man er afhængige af.

Og lad os bare være ærlige… 

Hvis vi glemmer en eller flere af de 3 gadgets, vi i de kommende afsnit fremhæver, på vores rejse, vil mindst et par dage af ferien sagtens kunne være ødelagt. 

Mini-glattejern

Hvis du minder en smule om mig og er den forfængelige type, så vil du hade at tage på ferie uden et glattejern.

En løsning kunne naturligvis være at tage dit almindelige glattejern med, men dette glattejern er sikkert stort og klodset, hvorfor jeg i stedet anbefaler dig at investere i et mini-glattejern til rejsen. Det har jeg gjort, og det har jeg ingenlunde fortrudt! 

Sovemaske

Vi mennesker fungerer ikke uden vores søvn. Derfor er det vigtigt, at du tager dine forholdsregler og gør, hvad du kan for at optimere dine søvnbetingelser i løbet af en ferie.

Rigtig, rigtig ofte ender man på et hotelværelse, i en lejlighed eller lignende med elendige gardiner, hvilket bevirker, at det rum, man sover i, er mere eller mindre oplyst allerede ved 5-6-tiden. Og så tidligt fortjener ingen at skulle ud af fjerene.

En simpel måde, hvorpå du kan undgå, at din søvn forstyrres af lys, er via en sovemaske. En sådan fylder ikke alverden, men kan til gengæld betyde SÅ meget for kvaliteten af en ferie, da den vil kunne være forskellen på, hvorvidt du får sovet igennem eller ej. 

Et stort, blødt og lækkert håndklæde

Hvis du er ligesom mig, så vil du stensikkert opleve udfordringer i forhold til at få plads til alt det, du gerne vil have plads til i din kuffert.

Derfor kan det være fristende at droppe et stort, lækkert håndklæde til fordel for et lille et af slagsen. 

Dette valg anbefaler vi dig dog ikke tage tage!

I hvert fald ikke hvis din ferie kommer til at involvere strandbesøg og en del solbadning. 

I så fald vil du nemlig elske dig selv for at insistere på at få plads til et stort, lækkert og blødt håndklæde, som du kan ligge og dase på flere timer dagligt. 

Scroll to Top