Ideer til, hvad du kan skrive på Tinder

Ideer til hvad du kan skrive på Tinder

“Pling,” siger det. På din telefon kan du se, at du har fået en notifikation om et match. Du åbner forventningsfuldt Tinder-appen, og til din glæde ser du, at matchet ikke bare er halvgodt. Det er virkelig, virkelig godt – haps haps – men glæden afløses hurtigt af tankemylder… For hvad skal du lige skrive til ham den flotte? Vi gøder din hjerne med lidt inspiration her.

Der findes desværre en række undersøgelser, der viser, at vi kvinder ikke er super kreative på datingappen Tinder. Faktisk er mange af os lidt ordknappe. 

Et af disse studier blev beskrevet i Businessofapps i marts. Det viste eksempelvis, at en gennemsnitlig Tinder-besked, skrevet af en kvinde, var på 12 tegn, mens den gennemsnitlige besked, skrevet af en mand, var på 122 tegn.

Helt ærligt piger? Det kan vi sgu gøre bedre! 

Vi er mindst lige så kreative som mændene, og selvom det er fint nok at spille en smule kostbar, så er der alligevel grænser! 

Svært at åbne en samtale

Vi ved, at rigtig mange kvinder finder det svært og grænseoverskridende at åbne en samtale med en fyr. Derfor bliver det i mange tilfælde blot til et: “Hej.”

Det er da også bedre end ingenting, men vi kan vel hurtigt blive enige om, at det er en smule uinspireret, ikke?

Du kan gøre det meget bedre, og det kommer du også til, når du er i mål med denne artikel. Herunder får du nemlig et par ideer til, hvordan du kan åbne en samtale med et lækkert match. 

Et sjovt hvad vil du helst-spørgsmål

Der findes en masse tossede hvad vil du helst-spørgsmål, og den slags spørgsmål plejer at være gode åbnere på Tinder. 

Dels bringer de som regel et smil frem på læben hos dem, der modtager det, men derudover giver de typisk også samtalen mulighed for at udvikle sig. Man kan nemlig som regel spørge ind til argumenterne for et valg efter at have fået svar.

Herunder kommer et par muligheder, hvis du ikke selv har et spørgsmål på bedding:

  • Hvad vil du helst? Aldrig drikke kaffe igen eller aldrig spise kage igen?
  • Hvad vil du helst? Undvære alkohol eller musik til en fest?
  • Hvad vil du helst? Spise med røven eller skide med munden?
  • Hvad vil du helst? Altid skulle have luffer på eller altid skulle være iført rulleskøjter?
  • Hvad vil du helst? Vågne op til duften af bacon eller nybagt brød?

Start med en gåde/joke

Hvis du starter med en gåde/joke, så giver du vedkommende, du skriver til noget at forholde sig til, hvilket som regel øger chancen for svar. 

Herunder følger et par gode gåde-jokes, du bare kan stjæle: 

  • Hvad sagde Gilli, da han kom ind under paraplyen?
    • Åh der læ’. (Orale)
  • Bjarnes mor har tre børn. Den første hedder april. Den næste hedder maj. Hvad hedder den sidste?
    • Bjarne
  • Hvad er cirka 15 cm tyk og kan gøre en kvinde tyk?
    • En Mars-bar

Banke banke på-jokes

En banke banke på-joke går man heller aldrig galt i byen med. Der findes en masse, der er så platte og dårlige, at man ikke kan holde smilet tilbage, når man hører en af disse, og at starte en relation med et grin er jo aldrig dårligt. 

Herunder får du et par mulige banke banke på-jokes, du kan bruge, som du lyster. 

  • Banke banke på
    Hvem der?
    – Orla
    Orla hvem?
    – Orla single ladies, Orla single ladies!
  • Banke banke på
    Hvem der?
    Luca, Freja og Lis
    Luca, Freja og Lis hvem?
    Luca ikk’ frys’ mig, Freja allerede Lis
  • Banke banke på
    Hvem der?
    – Daisy
    Daisy hvem ?
    – Daisy me rollin’, they hatin’

Start med et kompliment

Ros er altid dejligt, så indled da gerne en samtale med et kompliment. Ofte vil der komme et retur, og så er i ligesom i gang. 

Hvis personen er højrøvet og ikke responderer sympatisk, så se det som en læring af, at du ikke skal spilde mere tid på den abe. 

Vær selv kreativ 

Stil et skævt spørgsmål. Brug et citat fra en sang. Send en GIF.

Der er så mange muligheder, så kom bare i gang med at være kreativ! Alt over et “Hej” applauderer vi. 

Tips til at holde samtalen i gang

En ting er dog at starte en samtale, noget andet er at formå at holde den i gang. Også her stilles der krav, fordi Tinder nu engang er, som Tinder er.

På Tinder er det næste match blot et par swipes væk, og derfor skal man virkelig være interessant, hvis vedkommende, man skriver med, ikke bare skal drible videre til den næste.

Derfor er det ikke nok blot at give et godt førstehåndsindtryk på Tinder, hvis et match skal føre til noget – man skal også være spændende og interessant at skrive med efter sin sublime åbner.

Et godt tip i den forbindelse er at bevæge sig udenom for mange kliché-spørgsmål. Et eksempel på et kliché-spørgsmål kunne være: “Hvad laver du til dagligt?”

Det er selvfølgelig rart nok at få denne information om vedkommende, man skriver med, men faktisk bliver samtalen først interessant, hvis du dykker ned i, hvorfor dit match laver det, som han nu engang laver. 

Hvis du vælger at stille kliché-spørgsmålet om, hvad vedkommende, du skriver med, laver til dagligt, vil et godt opfølgende spørgsmål være: “Hvad er det bedste og værste ved dette?”

Et sådant spørgsmål vil nemlig få dit match til at reflektere, hvilket er rigtig, rigtig godt. Derudover vil hans svar være meget brugbart for dig, der ønsker at lære ham at kende. Det vil nemlig sige noget om, hvilke værdier han har. Er det pengene, der driver ham? Eller er det at blive udfordret intellektuelt? Eller drives han af sammenholdet? Uanset hvad han svarer, vil du lærer noget om hans værdisæt og prioriteter. 

Good. Lad os opsummere, hvad vi er kommet frem til her…

Undgå at stille for mange kedelige kliché-spørgsmål, der ikke tvinger din samtalepartner til at reflektere over sine svar. Det er hovedpointen fra dette afsnit.

Derudover handler det – at holde en samtale kørende – egentlig meget om at have en lidt frisk tone og at være nysgerrig, og så er det jo okay at minde sig selv om, at der skal to til tango. Det er ikke udelukkende dit ansvar at få samtalen til at rulle. Din samtalepartner skal også yde en indsats i den forbindelse – ellers bliver det aldrig godt – og det er du som sådan ikke herre over, hvorvidt sker. 

Scroll to Top