Årets mest underholdene havespil (og årets julegaveidé)

Det er juletid, og minusgraderne nærmer sig. Det er også nu vi skal ud at købe gaverne til dem, vi holder af. 

Derfor har vi lavet et kort tilbageblik på årets mest underholdene havespil, som eventuelt også kunne være årets julegaveidé. Er du nysgerrig på, hvad vi tænker på? Det er selvfølgelig Spikeball. 

Har du ikke selv givet dig i kast med det mystiske spil, hvor folk står og slår en lille oppustelig bold ned i et net? 

Så læs mere om, hvad det er her.

Spikeball – Skal det ligge under træet i år?

Du kender det sikkert. Du har både selv ønsket dig en masse gaver hele året, og det samme gælder for dem du holder af. Når det virkelig gælder, og du skal finde ud af, hvad der skal ligge under træet, så kan du ikke komme i tanke om noget om helst. Frygt ej, vi er her for at hjælpe dig.

Årets julegave idé er nemlig det, vi også betragter som årets havespil. Vi fald pladask for Spikeball i sommers, da vi var til havefest i Nordsjælland. Vi havde en smule tømmermænd, og var egentlig ikke meget værd på selve dagen. Lige pludselig hiver en et net og en oppustelig bold frem, og det gik ikke længe før den store Spikeball turnering var i gang.

Sådan spiller du spikeball

Vi havde egentlig ikke den store erfaring med Spikeball. Faktisk slet ingen. Vi fandt lynhurtigt reglerne på en anden hjemmeside, og så kræver det ikke mere end fire mand (eller kvinder), hvor man spiller to mod to. 

Du server ved at slå til bolden, og du bestemmer egentlig selv, hvor meget du spiller til. Der er point på hver bold, og man plejer egentlig bare hurtigt at lave nogle regler, der passer til alles niveau inden man starter. Der er nemlig noget med, at man ikke må lave en serv, der er for svær for modtageren. Bolden skal over modtagers knæhøjde samt være inde for vedkommendes rækkevidde.

Vi har fundet nogle gode regler til Spikeball her: https://caminoking.dk/spikeball

Hvis du følger ovenstående link, kan du også finde flere forhandlere af Spikeball og finde spillet til den bedste pris. Ja, anbefalinger har vi nok af, men dette må nu være en af de bedste, vi nogensinde er kommet med.

Vi håber, at du kunne bruge vores råd til noget, og at du vil følge vores blog i fremtiden. Ha’ en dejlig jul og få noget at se frem til, når det atter bliver sommer.

Scroll to Top