De 3 bedste tøseserier nogensinde!

De 3 bedste tøseserier nogensinde!
Det er nærmest sværere end at vælge mellem sine børn det her! Men vi gør det sgu… Efter mange diskussioner på redaktionen lægger vi nu hovedet på blokken og peger på de 3 bedste tøseserier nogensinde.

Du er hoppet i joggingbukserne og har tændt op i biopejsen. På sofabordet står en skål udskåret frugt, og over dig trækker du et lille fint slumretæppe. Du griber din telefon og åbner din foretrukne streaming-app. Nu skal du nemlig hygge med din yndlingsserie, men hvilken en er det mon?

Hvis du er som piger er flest, gætter vi på, at det er en af nedenstående 3. Vi vover nemlig pelsen og kommer herunder med vores bud på de 3 bedste tøseserier nogensinde. 

Sex and The City

Sex and The City er umulig at komme udenom, når man snakker tøseserier. Den er ikonisk og skelsættende og et must see for alle tøser! 

Har du ikke set den, kan vi fortælle, at den giver et intenst, sjovt og fascinerende indblik i sex- og datinglivet i New York. 

Den har det hele! Fede karakterer, en masse drama, sjove momenter samt en masse rørende scener.

Gossip Girl

Gossip Girl så dagens lys i 2007, hvor det første afsnit havde premiere. Fem år senere i 2012 blev serien afsluttet med et stort finaleafsnit. I løbet af de fem år voksede seriens fanbase sig enorm, og selvom serien nu er afsluttet, fortsætter fanbasen med at vokse, for enhver, der går i gang med at se Gossip Girl, færdiggør den og bliver fan!

Serien handler om en gruppe unge mennesker i New Yorks Upper East Side, hvor pigerne går på Constance Billard, mens drengene går på St. Judes.

Serien byder på kærlighed, intriger og mystik. Det helt store omdrejningspunkt i serien er nemlig spørgsmålet om, hvem denne Gossip Girl, der sladrer om alt og alle, er. Vores mund er lukket med syv segl, så hvis du vil finde ud af det, er du nødt til at se serien.

Gilmore Girls 

På redaktionen var vi ret så enige om de to første valg. Sådan forholdt det sig dog ikke, da den sidste plads skulle besættes. Det førte til lange diskussioner, og jeg kan vist godt afsløre, at det ikke var alle, der pegede p Gilmore Girls. Det gjorde flertallet dog, og netop derfor fik denne serie æren af at indtage den sidste plads på vores fornemme liste.

En række af boblerne, som måtte se sig slået af denne serie, var Pretty Little Liars, Beverly Hills, Desperate Housewives samt Perfekte Steder. 

Gilmore Girls er ekstremt relaterbar og tager fat i mange genkendelige problemstillinger. Den byder tilmed på en masse interessante personer, som man elsker at tilbringe tid i selskab med. Selvom det ikke nødvendigvis var hele redkationen, der var enige om, at Gilmore Girls skulle indtage den tredje og sidste plads på vores liste, var alle enige om, at Gilmore er og bliver en fantastisk serie!

Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *