De 5 bedste tøsefilm nogensinde

De 5 bedste tøsefilm nogensinde
Heri artiklen giver vi dig vores bud på de 5 bedste tøsefilm nogensinde, og lad mig bare afsløre, at vi på redaktionen har brugt væsentlig længere tid på at diskutere, hvilke film der skulle med på listen, end jeg har på at skrive selve artiklen. Selvom diskussionerne sommetider blev ret heftige og højrystede, endte vi heldigvis med en liste, som vi alle er rigtig, rigtig tilfredse med.

Selvom tøsefilm måske ikke er en genre på niveau med action-, komedie- og gyserfilm, så ved enhver, hvad der snakkes om, når man bruger begrebet. Der henvises nemlig til romantiske film, hvor en af hovedrollerne formentlig spilles af en af verdens lækreste mænd. 

Hvis du allerede har iført dig joggingbukserne, lagt dig til rette i sofaen, trukket tæppet over dig og kun mangler ideer til, hvilken film du skal sætte på, er du landet det helt rette sted. Herunder følger nemlig vores 5 yndlingstøsefilm. Listen er i vilkårlig rækkefølge.

The Notebook

“The Notebook” er en virkelig fantastisk film. Den er intens, rørende og ekstremt romantisk. Det trækker bestemt heller ikke ned, at Ryan Gosling er med i den!

Alle kvinder elsker denne film, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at den har sneget sig med på IMDb’s top 50 for kvinder. 

På redaktionen var der da heller ikke en eneste, der var i tvivl om, at filmen skulle med på vores liste med de 5 bedste tøsefilm. 

Pretty Woman

Selvom “Pretty Woman” er over 30 år gammel, holder den stadigvæk den dag i dag. Den fantastiske historie om den rige ungkarl, der forelsker sig i den charmerende prostituerede, byder på grin, gråd og alt det, som en god romantisk komedie ellers skal byde på. 

Julia Roberts er fantastisk i rollen som Vivian, der er både charmerende, begavet og yderst sårbar. Samspillet med Richard Gere er yderst troværdigt – de har virkelig en fantastisk kemi, og det klæder uden tvivl filmen.

Grease

Med “Grease” får man ikke blot en fantastisk kærlighedshistorie. Her får man også fornøjelsen af en masse herlig musik og udødelige dansetrin. 

Filmen er fra 1978, men holder stadigvæk den dag i dag. Det samme gør musikken, der er fast inventar på enhver DJ’s setliste i provinsen, og netop derfor elsker vi provinsen!

Table 19  

“Table 19” er på mange måder jokeren på vores liste. Det er en ret undervurderet film, som rigtig mange endnu har til gode at se. Som enhver anden tøsefilm hadede anmelderne også denne – det gjorde publikum dog ikke!

Vi ønsker ikke at afsløre for meget af handlingen, da det vil kunne spolere din oplevelse med filmen. En lille forsmag skal du dog have. 

Filmens hovedperson, som spilles af Anna Kendrik, hedder Eloise, og plottet vedrører, at hun tager til et bryllup, hvor hendes ekskæreste er forlover.

Til denne fest placeres hun ved bord 19 sammen med en række originaler. Hurtigt i filmen indser de seks ved bordet, at de er folk, som brudeparret egentlig havde håbet ville blive væk. 

De seks karakterer er både underfundige og sjove, og i løbet af filmen kommer man virkelig til at holde af dem, og så tør vi godt afsløre, at Eloise får sig et par romantiske oplevelser til festen. En rigtig hyggelig film, der ikke kræver særligt meget koncentration. 

Kærlighed ved første hik

Vi kunne naturligvis ikke lave en liste over bedste tøsefilm uden lige at vifte lidt med den patriotiske fane. Derfor afslutter vi listen med en dansk film, og valget er faldet på “Kærlighed ved første hik”. Der var dog mange andre kandidater, og en række af boblerne var “Den eneste ene”, “Den skaldede frisør” og “Nynne”. 

De måtte dog allesammen se sig slået af den romantiske historie om den håbløse 1.g’er, Viktor Knudsen, der forelsker sig i den uopnåelige 3.g’er, Anja, og det måtte de, fordi “Kærlighed ved første hik” i den grad stadigvæk holder på alle parametre.

De sjove scener er stadigvæk sjove, sangene fortsat fantastiske, og så siger filmen noget helt centralt om at være ung, usikker og fyldt med hormoner. 

Faldt ingen af dem i din smag?

Hvis ingen af ovenstående film, faldt i din smag, så kan vi glæde dig med, at der findes mange andre lignende lister på nettet. Besøg eventuelt mariesverden.dk, hvor du blandt andet kan finde en oversigt over de allerbedste gyserfilm!

Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *