Er det usundt at få lavet negle?

Er det usundt at få lavet negle? Dette kigger vi nærmere på i artiklen her.

Som udgangspunkt er det ikke usundt at få lavet hverken akryl- eller gelenegle. Flere negleteknikere hævder desuden, at det decideret er godt for dine naturlige negle med et beskyttende lag udenom. 

Det er dog vigtigt at huske, at dem, der hævder dette, også lever af at lave negle, hvorfor de naturligvis ikke har i sinde at tale det – at få lavet negle – ned.

Selvom hverken akryl- eller gelenegle som udgangspunkt er usundt at få lavet, er det vigtigt at være sig bevidst om, at begge dele består af kemi, hvorfor det er centralt at benytte en dygtig negletekniker, der ved, hvordan materialerne skal håndteres, så de på ingen måde udgør nogen fare for kunden.

Negleteknikeren skal blandt andet være bevidst om at rådgive kunden om, at det er vigtigt, at denne ikke bliver overeksponeret over for de stoffer, der er i akryl- og gelenegle. 

Sker dette, kan det nemlig være usundt at få lavet negle, men der skal altså ret meget til.

Gør det ondt at få lavet negle?

Hvis du benytter en dygtig negleteknikker, som ved, hvad vedkommende laver, bør det ikke gøre ondt at få lavet negle. 

Ender du hos en inkompetent negletekniker, kan du risikere, at det gør ondt, når vedkommende filer din negl, eller når dine fingre skal i under UV-lampen.

Ligesom med alle andre fagfolk er der stor forskel på negleteknikere, og netop fordi det kan gøre ondt at få lavet negle hos en mindre dygtig negletekniker, er vores utvetydige anbefaling, at du læser anmeldelser for den negletekniker, du overvejer at benytte, inden du bestiller tid.

Hvis omdømmet er godt, er der ingen alarmklokker, der bør ringe, hvorimod du bør overveje at finde en anden negletekniker, hvis vedkommende, du overvejer, hagles ned på Trustpilot og lignende.

Scroll to Top