Gør klar til sommerferien med tilføjelser til garderoben

Sommeren er over os, og ferien er på vej – det perfekte tidspunkt til at pakke de tykke trøjer væk og udvide garderoben med noget lidt lettere og lysere.

Dog kan det være svært at vælge, hvad man føler, man mangler mest. For de færreste tillader pengepungen af skeje helt ud og købe alt, hvad man har lyst til. Derfor er det vigtigt at overveje sine købe nøje, inden man putter dem i kurven. Læs med her og find inspiration til projekt sommertøj.

Sommergarderobe til de mindste

Hvis du har børn, er det måske her, du ønsker at starte. Børn vokser hele tiden, og chancen for at de stadig passer tøjet fra sidste år, er desværre lille.

Måske har de tøj, de kan arve fra ældre søskende, fætre eller kusiner, men engang imellem er noget nyt sandsynligvis tiltrængt. Det kan du eksempelvis købe på bygreencotton.dk, hvor du blandt andet kan købe en fin langærmet t-shirt til børn – helt perfekt til de varme sommermåneder. Herudover er der rigtig mange andre muligheder.

Det vigtige er blot at tænke på de gode og åndbare materialer, samt at købe tøj der kan tåle sommerens slid – og ikke mindst er bevægeligt. Børn skal have lov at klatre i træer og spille fodbold sommeren lang uden at føle sig holdt tilbage af upraktisk og ufleksibel påklædning. Herudover kan det være en idé at tænke i lag på lag outfits, der gør det nemt at tage ting af og på. Det danske sommervejr er nu engang noget uforudsigeligt.

Lyst, let og luftigt

Det samme gælder, når du skal købe tøj til dig selv. Lag på lag er både praktisk og kan styles på mange moderigtige måder.

Når du køber nyt til sommergarderoben, kan dette princip derfor være fint at tænke ind. Køber du eksempelvis en let sommerstrik, kan det være en idé at overveje, hvordan den vil gøre sig sammen med dine sommerkjoler. I det hele taget er det dejligt at gå i lyst, let og luftigt tøj om sommeren. Det kunne eksempelvis være løse kjoler i åndbare naturmaterialer. Der er mange muligheder – i sidste ende handler det ikke kun om hvad der er praktisk, men om personlig smag.

De vigtige accessories 

Udover tøjet er accessories også vigtige. Blandt andet er gode solbriller alfa omega, hvis man er typen, der holder af at ligge på stranden og læse i en god bog. Desuden kan en strandhat også være en idé. De findes i mange lækre designs, farver og former.

Scroll to Top