Lær din krop at kende igen efter fødslen

Tiden efter fødslen er helt sikkert en fantastisk tid, som mange nye mødre kan se tilbage på med stor glæde. Der er kommet et helt nyt liv til verden, som man på ingen måde kan elske mere, end man allerede gør, samtidig med at kærligheden vokser hverdag.

Men tiden efter fødslen er for mange kvinder også en tid, hvor man skal vænne sig til en ny krop igen. En krop som nu har været igennem noget af det smukkeste, den overhovedet kan foretage sig, men også en krop som igen er blevet forandret.

Træning derhjemme med baby ved siden af

Træning efter fødsel kan komme i mange forskellige versioner, og den valgte træningsform afhænger bestemt også af den nybagte mor. Det er ikke alt slags træning, der virker for alle, og det er derfor også centralt, at du finder den træningsform, som du føler dig mest tryg ved.

Selvom at træningsformen kan afveksle meget, alt efter hvilken kvinder der er tale om, er de fleste dog interesseret i at finde en træningsform, der kan kombineres med det nye liv som mor. Det betyder, at mange træner derhjemme, hvor de hele tiden kan have et vågent øje på barnet.

En sikker træning der tager forbehold for din forandrede krop  

De mange træningsformer, der findes for en nybagt mor, bør dog alle have det tilfælles, at de er sikre at kaste sig ud i. Der skal naturligvis tages nogle forholdsregler, når der tales om en helt forandret krop efter en graviditet og en fødsel. Her bør der altid tales om en sikker træning, der er formuleret med tanke på den proces, som kvindekroppen har gennemgået.

Stille og roligt kan du vende tilbage til den træning, du er vant til, men det er centralt, at du starter din træning efter fødslen sikkert og med tanke på din forandrede krop.  

Scroll to Top