Mode i store størrelser: Tips til at finde din perfekte silhuet

Mode i store størrelser: Tips til at finde din perfekte silhuet

Lad os sige, at den gennemsnitlige kvinde bærer en størrelse 14, hvilket betragtes som plus size. Så hvorfor er plus size mode ikke mere i fokus? Tidligere har plus size mode været henvist til modebranchens randområder. I de seneste år er der dog sket et skift i retning af inklusivitet i modeverdenen, og flere og flere designere og forhandlere tager højde for plus size-markedet.

På trods af denne udvikling kan det stadig være en udfordring for kvinder i store størrelser at finde moderigtigt og velsiddende tøj, der passer godt. I dette blogindlæg giver vi dig nogle tips til at finde din perfekte silhuet. Med en smule afprøvning vil du være sikker på at finde en stil, der får dig til at se godt ud og føle dig bedst tilpas.

Prøv forskellige stilarter

En af de bedste ting ved mode er, at der ikke findes nogen regler. Så vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige stilarter, indtil du finder noget, som du elsker. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, kan du tage et kig på magasiner eller online modeblogs for at få inspiration. 

Når du har fundet nogle få looks, som du kan lide, kan du tage til dit lokale indkøbscenter eller kigge i onlineforretninger for at finde tøj, der kan hjælpe dig med at genskabe disse looks.

Find en god skrædder

Det er ikke alt, hvad du køber på hylderne, der passer perfekt. Men det er helt i orden! En god skrædder kan gøre underværker ved dårligt siddende tøj. 

Hvis du finder et stykke tøj, som du er vild med, men som ikke sidder helt rigtigt, så tag det med til en skrædder og se, om han kan tilpasse det efter dine ønsker. Dette er især vigtigt for kjoler og nederdele; hvis de er for store i taljen, kan en skrædder tage dem ind, så de passer bedre.

Kend dine mål

Det er umuligt at vide, hvilken størrelse du har i alle butikker. Derfor er det vigtigt at kende dine mål, før du går på indkøb. På den måde har du et overblik over, hvilke størrelser du skal prøve, når du er i Zizzi omklædningsrum (eller en hjemmeside for at være mere retfærdig, det går på samme måde med online shopping). Og hvis noget ikke passer helt rigtigt, kan du henvise til dine mål for at se, om en anden størrelse måske passer bedre.

Konklusion

At shoppe tøj i store størrelser behøver ikke at være svært eller frustrerende. Hvis du følger disse enkle tips, kan du være sikker på at finde en stil, der passer perfekt til dig. 

Og når du først har fundet et par vigtige dele, som får dig til at se godt ud og føle dig godt tilpas, vil det være en leg at tage tøj på hver dag.

 

Scroll to Top