Sex & the City vender tilbage - And Just Like That

Sex & the City vender tilbage!

Der er gode nyheder til alle fans af hitserien Sex & the City, som blev vist i 6 sæsoner fra 1998 til 2004; der er nemlig nye fortællinger på vej om de amerikanske singlekvinder i storbyen New York. 

Hvis du, ligesom millioner af andre kvinder verden over, har savnet at tilbringe tid i selskab med Carrie, Miranda og Charlotte fra den enormt populære serie Sex & the City, kan du godt begynde at glæde dig. Tv-kanalen og streamingudbyderen HBO har nemlig offentliggjort, at der er et nyt kapitel på vej om de populære kvinder i New York. 

Nyheden om genoplivningen af den populære 90’er-serie deles også på Instagram, hvor skuespillerinden Sarah Jessica Parker, som spiller Carrie Bradshaw i serien, har delt en teaser-trailer. Det samme har også Cynthia Nixon, der spiller Miranda. 

Teaser-traileren afslører ikke meget udover, at der er nyt på vej og at titlen på opfølgeren til Sex & the City bliver ‘And Just Like That’. 

Den nye serie bliver uden Samantha

Selvom fans af den enormt populære serie har armene i vejret i disse dage, fordi der er udsigt til nyt om deres elskede figurer, er der desværre en flue i suppen; Kim Cattrall, som er kendt for at spille den seksuelt frigjorte kvinde Samantha, kommer desværre ikke til at være en del af den nye serie ‘And Just Like That’.

Det er uvist hvorfor Kim ikke ønsker at være en del af den nye serie, men måske det skyldes de rygter, som i mange år har floreret om hendes og Sarah Jessica Parkers forhold offscreen. Forholdet skulle, hvis rygterne er sande, være yderst anstrengt. 

Selvom det resterende cast står stærkt, og der med garanti kommer til at være rigeligt med seere til trods for Samanthas fravær, er der ingen tvivl om, at mange er skuffede over nyheden om, at Kim Cattrall ikke medvirker.

Skuffelsen kommer blandt andet til udtryk på Twitter:

Premieredatoen er endnu ikke offentliggjort

HBO har endnu ikke udtalt sig om, hvornår vi kan forvente at kunne se ‘And Just Like That’. Noget tyder dog på, at du må væbne dig med tålmodighed, for optagelserne til serien skulle eftersigende først gå i gang i foråret 2021.

Indtil da kan du dog fornøje dig med de i alt 94 episoder af ‘Sex & the City’ med Carrie, Charlotte, Miranda OG(!) Samantha. 

Imens kan din bedre halvdel svinge støvsugeren i hjemmet, tage opvasken eller lade sig underholde af artikler hos https://mandskabet.dk/

Scroll to Top