Sjove måder at opbevare dine bøger i hjemmet

Elsker du også at læse? Måske er du helt vildt begejstret for de store klassikere, krimierne eller romancerne eller til de små, danske forlags bøger. En bog bliver hurtigt til mange, når guldkorn bliver ved med at blive udgivet! Hvis man bare må eje alle de gode bøger, kan det til slut blive svært at finde plads i hjemmet.

Der er mange sjove og kreative måder at opbevare bøgerne på i hjemmet. Læs med her for at få inspiration!

Den gyldne bogreol

Som en sand læsehest, er det nødvendigt at have den store bogreol derhjemme. Den slags reol, der slår rødder i gulvet, og hvis eneste opgave er at holde diverse skriftlige mesterværker. Selv med Reoler som den, er du ikke garanteret plads til alle dine bøger, og derfor kan du have brug for flere bogreoler derhjemme. Du kan fx have en stor reol i stuen og en mindre på dit arbejdsværelse.

Er dine børn også glade for at læse børnebøger eller ungdomsbøger, så vil de elske at få plads i den store reol eller have deres helt egen bogreol! Du kan hjælpe dem med at udvælge den perfekte bogreol til deres bøger.

Svævende bøger

Hvad nu, hvis du kom hjem og se dine bøger svæve? Det kan faktisk godt blive en realitet helt uden magi! Lad dine bøger holde hinanden oppe på væggen! Du skal blot bore to hyldeknægt ind i væggen. Åbn så en bog, der er stor nok til at kunne gabe over hyldeknægtene, på allersidste side og læg bagsiden over hyldeknægtene under dem. Brug en bog med et blødt cover, så det ikke falder ned.

Placer nu en række bøger oven på din ”boghyldeknægt” og voila! – sådan får du en svævende boghylde i hjemmet! Du kan gøre det flere steder i hjemmet og eksperimentere med forskellige niveauer.

God fornøjelse!

Scroll to Top