Synes du dit badeværelse er kedeligt? DIY-tips til at give dit badeværelse et pift

Badeværelser kan nemt være kedelige og svære at gøre hyggelige. Men der er nogle ting, du nemt og billigt kan gøre, som giver dit badeværelse et pift. Vi præsenterer derfor nogle simple DIY-tips, der kan få dit badeværelse til at se ud, som var det nyt. Du skal bare finde din indre handy-woman frem og komme i gang!

Invitér naturen indenfor

Det kan give nyt liv til dit badeværelse at invitere naturen indenfor, og det kan du nemt gøre med planter eller ved at pryde det med elementer af havet. Det er desuden rigtig nemt og billigt.

  • Er dit badeværelse ikke specielt stort, og er det sparsomt med gulvpladsen, så kan du eventuelt investere i enkle hylder til væggen. Her kan du stille nogle flotte krukker med de planter, du drømmer om. Og så er det jo kun et plus, at planter er med til at skabe et godt indeklima.
  • Tag en tur ud til vandet og saml noget sand, for det kan bruges til at kreere din helt egen lysestage. Det kræver blot at fylde noget sand i en glasvase og placere ét eller flere stearinlys i sandet.
  • Muslingeskaller og sten kan du eventuelt også lægge i en lille skål ved håndvasken eller placere dem i vindueskarmen. Det skaber en dejlig stemning af badehotel.
OBS! Husk at vaske muslingeskallerne, inden du inviterer dem ind i dit badeværelse.

Få skabt et velduftende miljø

  • For at skabe et miljø, der emmer af wellness og spa, kan du med fordel købe nogle duftlys, som spreder en skøn duft til badeværelset. Duftlys fås i alverdens duftnuancer lige fra cedertræ til citrus, så du kan helt sikkert finde et eller flere duftlys, der passer lige til din smag.
  • Det er også nemt og billigt at købe diffusere eller duftpinde, som ligesom duftlys fås i mange skønne varianter

Køb nye tekstiler og pynt

  • For at pifte dit badeværelse op kan du investere i nye håndklæder, en ny bademåtte, bruseforhæng eller gardiner i god kvalitet og flotte farver. Du kan enten mikse eller matche, afhængigt af det udtryk du ønsker. Køb eventuelt nogle flotte kroge til at hænge dine håndklæder på.
  • Investér i nogle flotte sæbedispensere og håndsæber i stilfulde flasker, der passer til dit badeværelses udtryk og design.
  • For at skabe hyggelige rammer kan du også investere i et dekorativt spejl eller indramme det med en lyskæde.

Nye farver

  • Synes du, dit badeværelse trænger til en større omgang, kan du nemt udskifte lågerne på de skabe, du allerede har eller male dem i en ny farve. Det er også nemt at udskifte dit brushovede eller amaturet på håndvasken.
  • Du kan eventuelt male en af væggene på dit badeværelse i en anden farve end de andre, det giver et helt nyt udtryk til rummet.
Som den handy-woman, du helt sikkert er, og med disse tips i værktøjskassen, ja, så er dit badeværelse inden længe et helt andet.

Rigtig god fornøjelse!

Artiklen er lavet i samarbejde med mit-byggeri.dk

Scroll to Top