10 effektive godnatsange, der får barnet til at sove

Har du børn, så er de sikkert tossede med godnatsange. Det er mine i hvert fald. Desværre synger jeg ikke som en drøm – ikke en af de gode af slagsen i hvert fald. Heldigvis er mit manglende sangtalent ikke nogen uoprettelig katastrofe, da jeg kan få assistance fra YouTube, der er et mekka for godnatsange. I artiklen her deler jeg de 10 sange, som vi har mest succes med hjemme hos os.

Rigtig mange børn har putteritualer, der involverer, at der synges en godnatsang eller to. Som forælder har man dog ikke nødvendigvis et bredt repertoire af godnatsange, og hvis ens barn efterspørger andre end de to, man kan til hudløshed, bliver man udfordret.

En god løsning er i den forbindelse at få assistance fra YouTube. Herinde kan du nemlig finde stort set alle godnatsange.

Et stort plus ved at finde sangene på YouTube er, at du så får vokalmæssig og instrumental assistance. Lige hvad du har brug for!

Herunder fremhæver jeg de 10 sange, der for tiden hitter hos os inden sovetid. Jeg vil næsten vædde med, at de også vil hitte hjemme hos jer. De er nemlig sikre vindere hos langt de fleste børn!

Solen er så rød mor

Blops Godnatsang

Puff den magiske drage

Elefantens vuggevise

Under stjernerne på himlen

You Are My Sunshine

Lad Det Ske

En lærke letted, og tusind fulgte

Bjørnen sover

John Dillermand

Dit barn skal have en god seng

Der er ingen tvivl om, at en godnatsang og eventuelt også en godnathistorie er del af et godt putteritual.

Et godt putteritual er dog ikke tilstrækkeligt for, at dit barn får en god søvn hver nat. Skal dette lykkes, skal der også en god seng til, og en sådan kan du finde hos Cupio.dk.

Scroll to Top