De 3 bedste brunchsteder i København

Der findes ikke meget, der slår en hyggelig veninde-date med en lækker omgang brunch. Men hvor får man lige den bedste brunch i København..? Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

Der findes en masse fine restauranter i København, der åbner tidligt på dagen, og som derfor byder på brunch. 

Netop fordi der findes så mange fine spisesteder i København, der tilbyder brunch, har det da også været begrænsningens kunst kun at måtte vælge tre steder til denne artikel…

Men det var nu engang vilkårene, og jeg tør godt love dig, at de tre steder, som vi har valgt, leverer både brunch og hyggelige rammer i en klasse for sig. 

De tre steder kommer herunder i vilkårlig rækkefølge.

Wulff & Konstali

Wulff & Konstali er det, som vi vil kalde for brunch-eksperter! 

Hos dem kan du få brunch alle dage i tidsrummet 09:00-15:00, og hvis du ikke allerede har været forbi i det tidsrum, anbefaler vi dig kraftigt at gøre det, så snart du får muligheden for det.

En brunch hos Wulff & Konstali er nemlig ekstraordinært god, og det af flere årsager. Først og fremmest gennemsyres brunchen af, at stedet bruger ekstremt gode råvarer. Alt i brunchen er nemlig så friskt og lækkert, som det overhovedet kan være.

Dernæst trækker det op, at der er så mange forskellige kombinationsmuligheder, som der er. 

Hos Wulff & Konstali er det nemlig muligt at vælge mellem 23 forskellige retter, når man sammensætter sin brunch.

Sidecare

Sidecare leverer i vores øjne den bedste brunch på Nørrebro. Og det er faktisk ikke kun os, der synes det.

Tidsskriftet National Geografic har nemlig fremhævet Sidecare som den bedste brunch-destination på Nørrebro. 

Der er forskel på, hvad der serveres som brunch, afhængigt af om du besøger Sidecare en hverdag eller i weekenden. 

På en almindelig hverdagsdag vil du kunne vælge mellem to klassiske morgentallerkener, hvor den ene tilgodeser vegetarerne.

I weekenden vil du kunne vælge mellem fire forskellige brunch-tallerkener. Ydermere vil du her få adgang til et stort buffetbord med en masse friske og veltilberedte retter.

Uanset om du besøger Sidecare i weekenden eller på en hverdag, kan du være sikker på, at tilberedningen af brunchen er helt i skabet, og at enhver ingrediens i din brunch er både velsmagende og helt frisk.

Mirabelle

Hvis du er til en yderst hyggelig kulisse samt en lækker økologisk brunch, så er det Mirabelle, du skal visitere.

Her får du en velsmagende brunch, hvor samtlige råvarer stammer fra små, bæredygtige producenter. 

Eksempelvis bruger Mirabelle æg fra høns af forskellige racer, der alle har det tilfælles, at de lever – og har levet – et dejligt udeliv, hvor de spiser – og har spist – sig mætte i brødrester fra Mirabelle-bageriet. 

Brunchen hos Mirabelle er på mange måder ganske klassisk. Dog vil vi sige, at den har lige lidt ekstra klasse sammenlignet med en helt almindelig brunch. Det har den, fordi råvarerne, der bliver brugt, er af så høj kvalitet, som tilfældet er, og så må vi også sige, at det varmer vores dyrevelfærdshjerter, at netop dyrevelfærden er i fokus i råvareproduktionen.

Scroll to Top