3 solide sparetips

3 solide sparetips

Hvis der er lavvande på kistebunden for tiden, er artiklen her lige noget for dig. I denne finder du nemlig 3 solide sparetips, som forhåbentlig vil hjælpe dig med at holde de røde tal på bankkontoen på afstand. 

Uanset om din lave kassebeholdning p.t. skyldes en vandskade i hjemmet, at bilen skulle repareres uforudset, eller at du er kommet til at købe lidt for mange sko, så står vi klar til at hjælpe dig med et par solide spareråd, som forhåbentlig bevirker, at du når til næste lønningsdag, før tallene på din konto bliver røde.

Tipsene præsenteres herunder i vilkår rækkefølge. 

Skift til et billigere mobilabonnement

Rigtig mange kan spare penge ved at skifte til et billigere mobilabonnement, og typisk vil et skifte til et billigere mobilabonnement ikke involvere dårligere forhold. 

Årsagen hertil er, at der jævnligt kommer nye spillere til teleudbyder-branchen, og som regel forsøger disse nye udbydere at lokke nye kunder i butikken ved at diske op med uhørt stærke abonnementsaftaler.

Hvis dette tip lyder tillokkende, anbefaler vi, at du besøger Mobiloraklet.dk, hvor du lynhurtigt vil kunne danne dig et overblik over de billigste mobilabonnementer lige nu og derved få åbenbaret, hvorvidt du vil kunne spare penge ved at skifte mobilabonnement eller ej. 

Følg Mambenos madplan

Mambenos app kan sammensætte en yderst budgetvenlig madplan til dig bestående af retter, der tilmed er lette at kreere.

Det helt geniale ved Mambenos app er, at den sammensætter forslag til ens ugemenu med afsæt i aktuelle tilbud fra Rema1000. 

Lyder det interessant, kan du finde flere informationer på Mambeno.dk

Invitér dig selv på aftensmad hos dine forældre

Dine forældre savner dig sikkert helt vildt, hvorfor et stærkt tip er, at du kan invitere dig selv på aftensmad hjemme hos dem. 

Hvis de bor i nærheden, kan du tage cyklen og på den måde slippe for nogen transport-udgifter samt forbrænde lidt kalorier. 

Bor dine forældre langt væk, er dette tip ikke lige i skabet…

Scroll to Top