Hvem har opfundet soundboksen

Hvem har opfundet Soundboksen?

I artiklen her kigger vi nærmere på, hvem der har opfundet Soundboksen. Ligeledes redegør vi for, hvornår Soundboksen blev opfundet.  

Virksomheden, der står bag Soundboksen, blev startet af tre unge drenge, som, da de startede virksomheden, gik på Virum Gymnasium.

Drengene bærer navnene Jesper Theil Thomsen, Christoffer Nyvold og Hjalte Emilio Wieth. 

Foruden ovenstående tre er navne som Casper Blom og Peter Lyngdorf værd at nævne, når snakken falder på Soundboks. 

Disse to investerede nemlig i virksomheden og har hjulpet denne til at blive den enorme succes, som den er gået hen og blevet. 

Hvornår udkom den første Soundboks?

Virksomheden, der har opfundet og produceret Soundboksen, blev stiftet i 2014. Dette betyder dog ikke, at den første Soundboks, der blev lavet, ramte markedet dette år. 

At udtænke, designe og producere så gennemført en højttaler som en Soundboks er nemlig noget, der tager tid, og for Jesper, Christoffer og Hjalte tog processen to år. 

Med andre år ramte den første Soundboks altså markedet i 2016. 

En bragende succes

Der kan vist ikke herske nogen tvivl om, at Soundboksen er blevet en bragende succes. Besøger man camping-området på Roskilde Festival eksempelvis, skal man sjældent gå særligt mange meter, før man får øje på en eller flere Soundboks(e).

En sådan højttaler er nemlig fast inventar i rigtig mange camps. 

Succesen kan da også delvist spores i Soundbokses regnskaber. 

Selvom virksomheden bag i 2022 havde et årsresultat på minus 33,7 millioner, var egenkapitalen nemlig stadigvæk over 17 millioner.

Tak til Shareboks.dk

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med Shareboks.dk, et site, du bør besøge, hvis du ønsker at leje en Soundboks til Roskilde Festival

Scroll to Top