3 ting du kan lave med din kæreste derhjemme

Går hver eneste aften med at se serier på Netflix, er det formentlig på tide, at I foretager jer noget andet og mere spændende, som ikke blot er sjovt, men som også kan bringe jer lidt tættere sammen.

I det følgende giver vi dig 3 bud på, hvad du kan lave med kæresten, når I er sammen derhjemme. 

Få sved på panden sammen

Det er sundt at motionere, men det er ikke altid specielt sjovt. Det kan derfor være svært at tage sig sammen til at finde træningstøjet frem og bevæge sig til pulsen stiger. Det kan derfor være en fordel at alliere sig med sin partner, så man kan motivere hinanden. Det er sværere at komme med undskyldninger for at blive siddende i sofaen, når makkeren står klar til at at træne med en. 

I stedet for at sluge endnu et afsnit af Game of Thrones, anbefaler vi, at du laver en aftale med din partner om, at I skal træne sammen. Man kan sagtens få pulsen op og få sved på panden derhjemme, selvom det er småt med plads. Der er altid plads til armbøjninger, høje knæløft og mavebøjninger, så der er ingen undskyldninger!

Få styr på hinandens ønskesedler

Hvis du er ligesom folk er flest, har du sikkert besvær med at finde på ønsker til ønskesedlen, når tiden nærmer sig juleaften eller din fødselsdag. I kan derfor med fordel bruge en aften eller to på at få udarbejdet en ønskeseddel. 

I stedet for at skrive jeres egne ønsker ned på et papir som man plejer, skal I dog bytte og skrive for hinanden, så han skal finde på gaveønsker til hende, imens du finder på gaveønsker til ham. Du har sikkert masser af ideer til, hvad din kæreste kunne bruge af nye ting og sager, ligesom han med garanti også har en række forslag til dig. 

Har I problemer med at finde på ønsker til hinanden, er der masser af inspiration og gaveideer at finde på nettet.

Lav jeres egen bagedyst derhjemme

Selvom I ikke længere bruger jeres aftener på at se fjernsyn, kan I sagtens hente inspiration i et eller flere af de mange programmer, som sendes i æteren. 

Den store bagedyst er et format som egner sig ganske fint som underholdning hjemme i jeres eget køkken. I stedet for at se på andre lave flotte, sjove og anderledes kager, er det dog jer, som hver især skal være kreative i køkkenet. 

Gå i køkkenet sammen, men bag hver jeres kage. Når I er færdige skal I naturligvis have afgjort, hvilken kage er den bedste, baseret på udseende, kreativitet, smag og hvad I ellers kan finde på af vurderingskriterier. Har I svært ved at være objektive, kan I invitere gæster til kagesmagning dagen efter. 

Scroll to Top