Keder du dig i din isolation på grund af coronavirussen? Her er vores bud på, hvad du kan foretage dig

På grund af den forfærdelige coronavirus, er store dele af landet gået i hi. Hvor vi før havde travlt med daglige gøremål, projekter, arbejde og lignende, har mange af os nu fortrukket os til vores boliger, hvor vi har isoleret os fra omverdenen. Det er heldigvis kun en midlertidig situation og går alt vel, kan vi forhåbentligt snart færdes, som vi plejer. 

Indtil da skal tiden dog gå med noget. Går du også keder dig i disse dage, er du langt fra alene. Nu hvor du har masser af tid på hånden derhjemme, men ingen mulighed for at komme ud, kan det være svært at finde tidsfordriv til samtlige af døgnets 24 timer. 

Men bare rolig! Vi kommer dig til undsætning, så du kan få tiden til at gå derhjemme. 

Slap af og nyd at du ikke skal noget

Det er ikke sikkert, at der i din normale dagligdag er tid til at stoppe op og tage en dyb indånding. Det er en skam, for det kan faktisk være rigtigt sundt. Særligt når det kommer til at modvirke stress, er det klogt at have små pauser i løbet af dagen, hvor hovedet får ro. 

Nu hvor du skal holde dig derhjemme og derfor ikke har noget at give dig til, kan du passende omfavne situationen og nyde det. Nyd, at du ikke skal noget og tag en velfortjent slapper. Når samfundet åbner op igen inden alt for længe, vil du opleve fornyet energi.

Se en masse film og serier

Normalt er det ildeset at tilbringe hele dagen i sofaen foran fjernsynet, men lige nu bør du faktisk ikke have dårlig samvittighed, hvis det eneste du får krydset af på din ‘TO DO’-liste, er at binge Tiger King på Netflix. 

Når du sidder i sofaen, holder du dig derhjemme, hvilket bidrager til, at vi forhåbentligt kommer hurtigere og lettere igennem den nuværende situation. 

Du kan derfor sagtens give dig selv lov til at bruge en masse tid på at få set nogle af de mange film eller serier, som du ikke har haft tid til i din normale og travle hverdag. 

Plej din hobby

Hvis din hobby er at svømme, spille håndbold eller ses med veninderne, er du naturligvis udfordret i disse dage. Der findes dog en masse andre hobbyer, som sagtens kan plejes selvom vi alle er isolerede. 

Måske det giver mening at få sig en ny hobby, som ikke involverer andre mennesker. Du kan låne en fiskestang af naboen og tage på fisketur, begynd at vandre eller få trænet din kondition med daglige løbeture. 

Få indhentet det forsømte derhjemme

Nu hvor du har masser af tid på hænderne, kan du passende bruge tiden konstruktivt og få klaret nogle af de mange hængepartier, du måske har derhjemme. 

Få gjort rent i hele hytten, gør haven sommerklar, mal væggene eller indret stuen på ny. 

Scroll to Top