Find din perfekte pasform

Find din perfekte pasform

Start med fantastiske strømpebukser

Når det kommer til strømpebukser, er det afgørende for både komfort og ydeevne at finde den perfekte pasform. For løse, og de vil glide ned under din træning; for stramt, og de vil begrænse din bevægelse. Men helt rigtigt, og du vil knap engang lægge mærke til dem, når du gennemgår dine reps.

Så hvordan finder du den uhåndgribelige perfekte pasform? Tag først dine mål. Strømpebukser skal sidde tæt omkring din talje og hofter, uden at gabe eller hænge. Når du kender din størrelse, er det tid til at prøve nogle strømpebukser og prøve dem.

Start med at trække dem på og sørg for, at de ikke er for stramme eller for løse. Sæt dig derefter på hug eller lav et par udfald for at sikre, at de bliver på plads og ikke kører op. Tag dem endelig en tur på ellipsetræneren eller løbebåndet for at se, hvordan de har det under den faktiske træning. Hvis alt føles rigtigt, har du fundet funktionelle tights. Fantastiske!

Når du har fundet et par strømpebukser, der sidder godt og føles behagelige, vil du kunne fokusere på din træning i stedet for dit tøj. Og det er, når du virkelig begynder at se resultater.

Match den med toppen

Den perfekte træningstop kan hjælpe dig med at føle dig mere komfortabel, mens du træner. For ikke at nævne, at den rigtige pasform kan hjælpe med at forbedre din præstation ved at yde støtte og forhindre gnidninger.

Så hvordan finder du den perfekte træningstop? Overvej først din kropstype og hvilken form for støtte du har brug for. Hvis du har et større bryst, vil du gerne have en top med god dækning og støtte. Hvis du er på den mindre side, foretrækker du måske en mere tilpasset top, der ikke glider rundt eller kører op under din træning.

Tænk derefter over den type træning, du skal lave i din nye top. Hvis du planlægger at løbe eller dyrke en masse cardio, vil du have et svedtransporterende stof, der hjælper med at holde dig kølig og tør. Til yoga eller andre aktiviteter med lav effekt kan en åndbar bomuldstop være en bedre mulighed.

Glem ikke dine fødder

Hvor vigtigt er det at have et par gode trænings sneakers? Tja, hvis du vil undgå skader og få mest muligt ud af din træning, er det ret så vigtigt.

Til løb vil du have en sneaker, der er let og har god stødabsorbering. Til cross-træning vil du have en alsidig sneaker, der kan klare en række forskellige aktiviteter. Og til banesport vil du have en sneaker med god sidestøtte og trækkraft.

Nu har du alt, hvad du behøver! Gå derud og sigt efter din bedste rekord.

Scroll to Top