Mangler du en ny hobby?

Hvis du står med tid på hænderne, som du bare ikke ved hvad du skal gøre med – så kan det være det er tid til at starte en ny hobby. Måske du allerede har en million ting i gang, men alligevel har lyst til noget nyt, eller måske du står helt tom for ting i værktøjskassen. Her får du i hvert fald tre gode ideer til hobbyer, som du kan påbegynde derhjemme!

Strikning

I løbet af de sidste par år er det blevet utrolig populært at strikke, og derfor er det også det første, som står på listen over hobbyer.

Hvis ikke du er helt så meget til strikning, er hækling også en mulighed. De er lidt i forskellige boldgader, men fælles er dog at du kan gribe til garnet og få produceret noget. Måske din niece trænger til en sweater? Eller du mangler en ny hue til vinter? Så er det bare om at gribe det bedste Karen Klarbæk garn, eller hvad end du nu kan finde og komme i gang!

At male

Hvis du har en indre kunstner gemt, så handler det bare om at gribe til penslen og komme i gang. For at male behøves du kun maling, et lærred og en pensel – hvoraf to af disse er valgfrie!

Mal med hænderne på væggen, og så er du teknisk set også kunstner! Du kan dog udvikle dine malerevner mere effektivt på et lærred!

Bagning

Det kan virke en smule skævt, at kalde bagning for en hobby, men hvis man gør bare lidt ud af det, kan det sagtens blive til det. At holde liv i en surdej er imponerende, og ligeså er det hvis man kan bage croissanter fra bunden.

Bagning er mange ting, og spænder vidt fra brød, til morgenkager, til meget fornemme desserter. Alt det kan du heldigvis undersøge og kaste dig ud i fra dit eget hjem!

Scroll to Top