Accessories der aldrig går af mode

Accessories der aldrig går af mode

Stil og mode er meget individuelt og hvad der er in skifter næsten hver sæson, men noget der aldrig går af mode er accessories, eller rettere sagt, de klassiske accessories som tasker, støvler og smykker. 

De er hvad der sætter prikken over i’et og der vil altid være noget for enhver smag. Læs videre for at få inspiration til hvordan du finder de helt rigtige accessories, der kan fuldende ethvert outfit.

Tasken 

En taske er uden tvivl en af de vigtigste dele af dit outfit og noget der er nødvendigt, men også kan udtrykke din personlige stil. Der findes et hav af forskellige design i alle former, farver og størrelser, og gennem årene har der været stor forskel på, hvad der var in og hvilke modehuse der ledte vejen. 

Et af de helt store modehuse er Louis Vuitton, der blandt andet har designet den smukke louis vuitton noe taske og er kendt verden over for deres klassiske design med de gyldne LV bogstaver. Tasken, uanset designeren, er vigtig, og alt efter om du skal i byen, mødes med veninderne eller på en weekendtur er der en perfekt taske til formålet og til lige netop dit look. 

Støvlerne 

De helt rigtige støvler er en kvindes bedste ven. Støvlerne er noget af det man virkelig ligger mærker til i et outfit og er som et accessory dét, der kan fuldende looket. Dit valg af sko siger meget om dig og din stil. 

Er du typen der foretrækker funktionalitet over design, typen der sætter pris på kvalitet, eller typen der gerne vil lave en statement? Alt dette kan du finde ud af ved at kigge på en kvindes støvler, og det er lige netop derfor de burde ses som en del af det overordnede udtryk og et vigtigt accessory, og ikke bare som noget du går rundt i. Et par flotte, elegante læderstøvler eller et par lækre sneakers går man aldrig galt med.

Smykkerne

Et sidste accessory der kan bruges til enhver tid er smykkerne. Der er meget stor variation når det kommer til smykke og alt afhængig af om du er til øreringe, halskæder eller fingerringe vil der altid være noget der passer til lige netop din stil eller dit outfit. 

Smykker er det perfekte accessory fordi de både kan være diskrete og kan bruges som statement smykker. Hvis du for eksempel har et meget simpelt outfit på, måske i mørke farver, vil et stort, anderledes smykke være perfekt, men hvis du lader dit tøj tale for sig selv vil et par simple øreringe være perfekt.

Scroll to Top