De bedste apps til træning

De 5 bedste træningsapps

Vi forstår godt, hvis du i perioder kan have svært ved at finde motivationen til at træne. Selvom træning og motion kan være sjovt i sig selv, er det langt fra altid tilfældet. Du kan dog gøre træningen sjov og mere motiverende,  hvis du bruger apps på din smartphone når du motionerer. 

I denne artikel vil vi præsentere dig for vores bud på de 5 bedste træningsapps, som med sikkerhed kan få dig op af sofaen og give sved på panden.

Zombies, Run!

Hvis ikke udsigten til en slankere krop, sundhed og mental velvære er motivation nok til at få dig ud at løbe, så skal en flok sultne zombier i dine hæle nok sørge for, at du får bevæget dig i en pokkers fart. 

Der er garanti for høj puls med denne geniale app, hvor du under din løbetur får fortalt en historie om en såkaldt ‘Runner’, som skal løbe diverse ærinder uden at blive ædt af zombier undervejs. Med et sæt høretelefoner på ørene får du leveret historien af dygtige skuespillere med autentiske lydeffekter, så du føler, at du er tilstede i handlingen. 

Historien er dog ikke det eneste, som skal få dig til at løbe, for undervejs vil du pludselig blive advaret om zombier i nærheden, hvorefter du tvinges til at sætte farten op, hvis ikke du skal blive til zombie-frokost. 

Når du ikke har travlt med at flygte fra en hær af levende døde, kan du benytte de ressourcer, som du samler op på dine løbeture, til at udvide din base.

Det lyder måske lidt fjollet, men Zombies, Run! har fungeret fortinneligt for os – så giv den da et forsøg!

7 Minute Workout

Med træningsappen ‘7 Minute Workout’ kan du, som navnet antyder, få trænet på blot 7 minutter. Det er svært at komme med undskyldninger om travlhed, når træningen kan klares så hurtigt, for hvem har ikke 7 minutter i løbet af en hel dag. 

Den smarte app, som i øvrigt er helt gratis, giver dig adgang til en række træningsprogrammer af varierende intensitet, som dog alle kan klares indenfor det relativt korte tidsrum. 

Træningen kan være hård og svedfremkaldende, og du får sikkert svært ved at få pusten, hvis du følger anvisningerne fra appen, men til gengæld kan du få overstået dagens træning i reklamepausen, når du ser fjernsyn. 

Lifesum

Hvis du træner med henblik på at forbrænde kalorier og tabe dig, kan app’en ‘Lifesum’ være et effektivt værktøj. App’en sørger nemlig for at tracke dit kalorieindtag og din forbrænding i løbet af en hel dag, så du, når dagen er omme, kan se, om du er i kalorieoverskud eller -underskud. 

Det eneste du skal gøre, er at indtaste, hvad du spiser i løbet af en dag, og så hjælper app’en dig med enten at skære ned eller skrue op for mængden af kalorier. 

Stand up!

Rigtigt mange danskere, som arbejder på et kontor eller lignende, tilbringer det meste af dagen med at sidde på deres popo. Det er problematisk, for det kan være yderst usundt for kroppen at være inaktiv så mange timer i døgnet. 

App’en ‘Stand up!’ er afsindigt simpel men yderst effektiv, hvis du sidder meget ned i løbet af dagen. Den smarte app sørger nemlig for at sende dig små remindere i løbet af din dag, så du husker at få rejst dig og eventuelt får bevæget dig lidt rundt. 

Skal du have yderligere hjælp til at komme i form?

Hvis en træningsapp ikke er nok for dig, kan du besøge FitFact.dk, hvor du finder guides til træning og valg af det rigtige motions- og træningsudstyr.

Scroll to Top