De bedste afsnit af Doggystyle

De bedste afsnit af Doggystyle

For nyligt udkom tredje og sidste – vrææææl, vi vil have mere! – sæson af Doggystyle på DR’s streamingplatform. Selvom vi elskede tredje sæson, må vi dog konstatere, at det var yderst vemodigt at skulle tage afsked med Asta, Jose, Ida og de andre karakterer, vi var kommet til at holde så meget af. For at dulme savnet har vi fundet frem til de tre bedste episoder, som I og vi kan se igen og igen, når vi savner Doggystyle-universet.

Hos Onlywomen.dk var vi allesammen helt enige om, at Doggystyle blev afsluttet med manér. 

På mange måder kunne vi også rigtig godt lide, at serien stoppede nu allerede efter tre sæsoner, så risikoen for at udvande universet blev elimineret. 

Dog er bevidstheden om, at vi aldrig nogensinde skal fornøjes af en ny sæson af Doggystyle, yderste smertelig. 

Heldigvis finder vi lidt trøst i, at mange af episoderne er så gode, at de sagtens kan tåle at blive set igen, og i det kommende afsnit zoomer vi ind på tre episoder, der i den grad falder i den kategori. 

Her beskriver vi nemlig kort de tre episoder, der har opnået den bedste score på IMDb.

De tre bedste episoder

Da vi kiggede ratings på IMDb, erfarede vi hurtigt, at det ikke kun var os, der var begejstrede for måden, hvorpå Doggystyle blev afsluttet.

Det bedst ratede afsnit overhovedet var nemlig afsnit seks i tredje sæson – altså finaleafsnittet. 

I skrivende stund har dette opnået 8,3 ud af 10 i rating.

Det næstbedst ratede afsnit er “New Normal”, som er afsnittet lige inden. Også et afsnit, som vi holdt rigtig meget af her på redaktionen. Særligt Joses udbrud over Fnuggis måde at leve sit liv på var et højdepunkt for os.

Det afsnit, der er rangeret som det tredje bedste af IMDb-brugerne, er La Vida, som er andet afsnit af sæson 3. 

I dette afsnit vender Jose vender hjem til Odsherred, mens Asta igen vælger at forsøge at forfølge sin drøm om at blive skuespiller, da hun flytter ind hos hipsterparret i København, hvor planen er, at hun skal have undervisning af manden i forholdet og hjemmet. Han er nemlig skuespiller og tager imod elever.

Tak til Karat24.dk

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med Karat24.dk, der sælger en masse flotte smykker.

Se Karat24.dk’s smykker her.

Scroll to Top