Fem måder at glæde kæresten på

Fem måder at glæde kæresten på

Hvis du er i pleaser-hjørnet og ønsker at forkæle og glæde din kæreste, er du landet det helt rette sted. I denne artikel kan du nemlig finde inspiration til, hvordan du kan begejstre ham, du kalder din eneste ene.

En gang imellem skal kæresten forkæles. Måske er der en anledning såsom årsdag, fødselsdag eller lignende. Måske er der ikke nogen særlig grund til forkælelsen. Det er også lige meget! Artiklen her er nyttig uanset hvad. 

Én ting er dog at beslutte sig for, at man vil forkæle sin kæreste. Noget andet er at finde ud af, hvordan han skal forkæles… 

Det er ikke altid lige let! 

Heldigvis er hjælpen nær. Nedenfor disker vi nemlig op med fem skarpe ideer til, hvordan du kan forkæle ham, du holder allermest af. 

En lækker middag efterfulgt af romantisk aften på sofaen 

Det er de færreste, der ikke sætter pris på et godt måltid. Derfor vil du næppe høre nogen klager, hvis du laver lækker mad til din kæreste. 

Du kender ham sikkert bedre end nogen anden og ved derfor præcis, hvilken ret han vil sætte allermest pris på at få serveret.

Det lækre måltid kan efterfølges af et par hyggelige timer på sofaen, hvor du – for en sjælden gangs skyld – lader ham vælge film på Netflix.

Giv ham en oplevelse 

Det giver altid noget til et forhold at komme ud at opleve noget. Derfor er en god mulighed at overraske din kæreste med en oplevelse. 

Du bestemmer selv, hvad I skal lave, men du gør dog klogt i at finde noget, som du forventer, han vil sætte pris på. 

Hvis du er helt på bar bund, kommer der herunder et par forslag til, hvad oplevelsen kunne være:

  • Stand-up
  • Teater
  • Koncert
  • Biografen 
  • Tivoli
  • Zoologisk Have
  • Museumsbesøg
  • Faldskærmsudspring

Den frække gave 

Næsten alle fyre elsker sex, og hvis man som kvinde spiller lidt op, kan sjældent styre deres vildskab – det er fedt! 

En fræk gave vil langt de fleste fyre derfor tage imod med åbne arme. 

En mulighed kunne være at investere i noget frækt sexlegetøj, som du og din kæreste kan prøve sammen.

Derudover kunne en anden mulighed være at lave personlige gavekort til ham. Det kan være et gavekort til et blowjob, analsex og lignende. 

Dejlig massage 

Massage er bare lækkert – særlig hvis man får det af en, der er god til det. Gør derfor dig selv den tjeneste at læs op på tips og tricks. 

Find ud af, hvordan du kan tage dine massage-skills til et nyt niveau, og giv så din kæreste en omgang fortryllende, afslappende massage. 

Tag på kærestetur

Overrask din kæreste med en kærestetur. Book et lækkert romantisk hotel og planlæg et par romantiske dage, hvor I rigtig kan slappe af og nyde hinanden! 

Scroll to Top