De 3 bedste tøseserier

De 8 bedste tøseserier nogensinde!

Det er nærmest sværere end at vælge mellem sine børn det her! Men vi gør det sgu… Efter mange diskussioner på redaktionen lægger vi nu hovedet på blokken og peger på de 8 bedste tøseserier nogensinde.

Du er hoppet i joggingbukserne og har tændt op i biopejsen. På sofabordet står en skål udskåret frugt, og over dig trækker du et lille fint slumretæppe. Du griber din telefon og åbner din foretrukne streaming-app. Nu skal du nemlig hygge med din yndlingsserie, men hvilken en er det mon?

Hvis du er som piger er flest, gætter vi på, at det er en af nedenstående 8. Vi vover nemlig pelsen og kommer herunder med vores bud på de 8 bedste tøseserier nogensinde. 

Sex and The City

Sex and The City er umulig at komme udenom, når man snakker tøseserier. Den er ikonisk og skelsættende og et must see for alle tøser! 

Har du ikke set den, kan vi fortælle, at den giver et intenst, sjovt og fascinerende indblik i sex- og datinglivet i New York. 

Den har det hele! Fede karakterer, en masse drama, sjove momenter samt en masse rørende scener.

Gossip Girl

Gossip Girl så dagens lys i 2007, hvor det første afsnit havde premiere. Fem år senere i 2012 blev serien afsluttet med et stort finaleafsnit. I løbet af de fem år voksede seriens fanbase sig enorm, og selvom serien nu er afsluttet, fortsætter fanbasen med at vokse, for enhver, der går i gang med at se Gossip Girl, færdiggør den og bliver fan!

Serien handler om en gruppe unge mennesker i New Yorks Upper East Side, hvor pigerne går på Constance Billard, mens drengene går på St. Judes.

Serien byder på kærlighed, intriger og mystik. Det helt store omdrejningspunkt i serien er nemlig spørgsmålet om, hvem denne Gossip Girl, der sladrer om alt og alle, er. Vores mund er lukket med syv segl, så hvis du vil finde ud af det, er du nødt til at se serien.

Gilmore Girls 

Gilmore Girls er i vores øjne decideret umulig at komme udenom, når man taler de bedste tøseserier. Serien er ekstremt relaterbar og tager fat i mange genkendelige problemstillinger. Den byder tilmed på en masse interessante personer, som man elsker at tilbringe tid i selskab med. 

Perfekte steder

Mens de første 3 tøseserier, som vi har fremhævet, er på engelsk, kommer der her en serie på vores modersmål. Navnet på serien er ‘Perfekte steder’, og ordet ‘perfekt’ går også igen, når vi skal beskrive serien. 

Foruden at være perfekt er serien også relaterbar, down to earth, og så byder den på et persongalleri, man ikke kan andet end at holde af. Derudover er den til tider også rigtig sørgelig, da den vidner om, at kærlighed ikke altid er nemt.

Beverly Hills 90210

De ældre medlemmer af redaktionen insisterede på, at Beverly Hills 90210 skulle med på vores liste, og da alder er lig med visdom, måtte vi unge give efter.

Serien var i 90’erne et enormt fænomen blandt unge mennesker, der dagligt sad klinet til skærmen for at følge Brendas, Brandons, Donnas og de mange andre karakterers skæbner. 

Beverly Hills 90210 var uden tvivl en banebrydende ungdomsserie, som har haft enormt betydning for, hvordan man sidenhen har produceret serier til unge mennesker. Selvom seriens ældste afsnit i dag er over 30 år gamle, er de stadigvæk yderst relevante. Mange af de dilemmaer og problemstillinger, som serien behandler, er nemlig stadigvæk aktuelle hos unge den dag i dag.

Orange is the New Black

I Orange is the New Black følger man Piper Chapman, der ender i et kvindefængsel. I begyndelsen er serien relativt munter og benytter sig af en del ‘fish out of water’-komik, men med tiden bliver den mere og mere dyster og mere et drama, hvor de store følelser er i spil, end en komedie. 

Hvis man er til triste skæbner, fremragende dialog og interessante karakterudviklinger, vil man elske Orange is the New Black. 

Pretty Little Liars

Pretty Little Liars handler om fire veninder, som bliver forfulgt af den anonyme “A”, der truer de fire piger med at afsløre deres dybeste hemmeligheder. Serien er enormt spændingsfyldt, og da der er lavet 7 sæsoner, må der siges at være rigeligt at gå i gang med, hvis man endnu ikke har forkælet sig selv med denne fantastiske serie.  

New Girl

Den sidste plads på vores liste går til serien New Girl, og det gør den, fordi New Girl er en fantastisk munter serie, der er letfordøjelig, og som er perfekt inden sengetid. 

Serien handler i bund og grund bare om, at en kvinde ved navn Jess flytter ind i en lejlighed, hvor der allerede bor tre singlefyre. Inden dette har Jess netop slået op med sin kæreste. 

Scroll to Top