Gave til veninde – se vores bud på de bedste gaver til din veninde

En god veninde fortjener anerkendelse, og en oplagt måde at give det på, er ved at forære hende en dejlig venindegave. Har du lyst til at forkæle din bedste veninde, men er du i tvivl om, hvad du skal give hende, kan du her i artiklen finde inspiration til den perfekte gave.

Har du en skøn veninde, som altid er der for dig, når du har brug for det? En veninde, du altid kan tale med om alting, og som altid lytter til selv dine mindste problemer? En veninde, som støtter dig i tykt og tyndt, og som kan sprede glæde og fornøjelse i selv de dårligste perioder af dit liv? 

Så fortjener hun måske en gave, så du kan vise hende, at du virkelig sætter pris på hende og jeres fælles venskab.

Vi ved dog af erfaring, at det ikke altid er nemt at finde på en god gave at give til sin veninde, så derfor har vi har på redaktionen stukket hovederne sammen og udarbejdet denne guide med gode forslag til, hvad du kan forære din veninde, så hun ikke er i tvivl om, hvor meget du holder af hende.

Smykker

Vi starter listen med en klasikker, som du med stor sandsynlighed allerede har overvejet, nemlig smykker. 

Smykker kan man aldrig rigtigt få for mange af, og så kan de bruges år efter år. Kommer smykket fra dig, og symboliserer det dit og din venindes venskab, kan du være temmelig sikker på, at halskæden, fingerringen eller armbåndet ikke bliver gemt væk i skuffen.

Hvilket smykke det skal være, kan du forsøge at spore dig ind på, ved at holde lidt øje med din veninde. Måske ved du allerede, hvilke smykker hun har mange af, men ellers kan du diskret spørge hende en dag, om du må se hendes samling, fordi du gerne vil låne af hende. 

Du kender desuden bedst til din venindes stil, så det vil vi ikke rådgive dig omkring. Til gengæld kan vi anbefale at tage et kig på udvalget hos Smykkekæden, som både har ure, armbånde, ringe og halskæder.

En fælles oplevelse

De bedste gaver er personlige, og det bliver næppe mere personligt end en fælles oplevelse kun jer to. Minder varer forevigt, så hvis I kan tage på en tur sammen, og fylde den mentale rygsæk med en masse dejlige stunder, vil dig og din veninde være kædet sammen for livet.

Det behøver ikke nødvendigvis være 14 dage som backpacker i den australske outback, for mindre kan bestemt også gøre det. 

Overvej fx. at tage et kursus sammen i noget sjovt, begynde til dans, oplev jeres favorit musiker til en koncert eller noget helt andet. 

Én ting er dog klar; en god oplevelse med din bedste veninde vil give værdifulde minder for livet – og så kan man dårligt ønske sig mere, kan man?

Lav noget personligt til hende

Mange af os husker med stor sandsynlighed en række af de hjemmelavede gaver, som vores forældre er blevet foræret i tidens løb. Der findes næppe mange børn, som ikke har foræret mor og far (som er ikke-rygere) et askebæger i ler, et skærebræt i gammelt træ eller et utal af tvivlsomme tegninger, som mor og far trofast har hængt på køleskabet.

Hvis du er ligesom os, er det næppe en perlerække af kunsteriske mesterværker, som de gamle har fået foræret, og derfor kan man hurtigt blive afskrækket ved tanken om selv at kreere noget kreativt til sin veninde. 

Men hvis du går udenom askebægeret, skærebrættet og krydsedulle-tegninger på et stykke papir, kan du faktisk sagtens være en hjemmelavet kreation bekendt.

En oplagt idé er en billedkollage fra jeres tid sammen, eller måske en lækker kurv fyldt med hendes favorit godter. Er du dygtig til noget særligt, eksempelvis at male, strikke, sy eller noget fjerde, at det naturligvis oplagt at gøre brug af disse evner. 

Scroll to Top