Gode film du kan se med kæresten

 En hyggelig aften i sofaen med en skål popkorn og en god film er altid et hit. Den herlige aften kan dog hurtigt gå i vasken, hvis filmen ikke er god. Har du og din kæreste ikke samme filmsmag, er risikoen for, at den ene af jer kommer til at kede jer ekstra stor.

Hvis jeres filmaften skal være et hit, gør du derfor klogt i at vælge den helt rette film, og derfor har vi her i artiklen samlet en række bud på film, som de fleste – både mænd og kvinder – vil synes om.

Mr. & Mrs. Smith

Det er ikke kun fordi, der er lækkert for øjnene til både ham og hende i form af Angelina Jolie og Brad Pitt, at vi anbefaler denne film. Der er nemlig også tale om et genremix, som gør at den er oplagt til begge køn. Der er action, der er komedie og der er krimi, og gode mængder af alle tre dele.

I filmen er det gifte par, som er spillet af førnævnte superstjerner, begyndt at kede sig i parforholdet. Det bliver der dog hurtigt ændret på, da de opdager, at de hver især er hyret til at tage livet af hinanden. Det lyder fjollet, men det fungerer!

The Adjustment Bureau

Romantik – Tjek! Thriller – Tjek! Sci-Fi – Tjek!

Er man herre over eget liv, eller er der andre, som trækker i trådene? Det kigger filmen The Adjustment Bureau nærmere på, når Matt Damon forelsker sig i Emily Blunt – for de to må ikke være sammen, hvis det står til det mystiske Adjustment Bureau, som efter bedste evner forsøger at få tingene til at køre efter netop deres drejebog.

Der er rigeligt med spænding og romantik, og så ender i måske endda ud med at tænke lidt større tanker efterfølgende, som kan ende ud i en filosofisk diskussion om vores rolle her på planeten.

Crazy, Stupid, Love

Denne komedie-/drama-/romantiske film er stort set altid et hit. Den vil med stor sandsynlighed være relevant for jer, fordi den har kærlighed som omdrejningspunkt, og så er der mere eller mindre lattergaranti, når Steve Carell folder sig ud som den kiksede familiefar, hvis kone kræver en skilsmisse.

Det er svært med kærligheden – især hvis man har været i fast parforhold i en evighed – men heldigvis er der hjælp at hente fra Ryan Gosling, som tager Carell under sine vinger, og lærer ham at gå i byen og score kvinder.

Sherlock Holmes

De fleste sætter pris på et godt mysterium, og i denne detektiv-film om Sherlock Holmes (spillet af Robert Downey Jr.) er der massevis af mysterier, som skal opklares.

Genremæssigt er filmen en lidt blandet affære, da der både er action, eventyr og krimi, ligesom der sågar også er plads til en smule kærlighed.

Listen er udarbejdet i samarbejde med Luftpistolen.dk

Scroll to Top