Hvad koster det at leje en slush-ice-maskine?

Hvad koster det at leje en slush-ice-maskine?

Uanset om du skal holde børnefødselsdag, 18-års fødselsdag eller 30-års fødselsdag, så vil dine gæster formentlig blive yderst begejstrede, hvis du til dagen lejer en slush-ice-maskin. Men hvor meget vil du i givet fald skulle afsætte til et sådant lejemål? Det kigger vi nærmere på i artiklen her.

Hvis du står over for at skulle holde en stor fest, bør du overveje at leje en slush-ice-maskine, hvis du vil begejstre din gæster udover det sædvanlige. Særligt hvis festen afholdes en varm sommerdag, vil en slush-ice-maskine blive et hit udover det sædvanlige. 

I så fald vil dine gæster nemlig kunne blive kølet ned med en eller flere lækre læskende slush-ice-drikke. 

Billigere end mange tror

Prisen på leje af en slush-ice-maskine varierer naturligvis fra udbyder til udbyder, men hos langt de fleste udbydere koster det blot lidt over 500 kroner at leje en slush-ice-maskine en enkelt dag.

Yderligere omkostninger

Ønsker du at leje en slush-ice-maskine til en fest, skal du dog forvente yderligere udgifter end blot til leje af maskinen. 

Foruden denne udgiftspost vil du nemlig sandsynligvis skulle betale for rengøring af maskinen, sæt du ikke vælger at kaste dig over denne tjans selv. 

Ydermere vil du naturligvis skulle investere i koncentrat til maskinen, så denne kan producere slush-ice i rigelige mængder. Prisen på koncentrat er som regel omkring 100 kroner for 2 liter. 

Vil du vide mere?

Vil du vide endnu mere om priser for leje af slush-ice-maksiner, så kig forbi slush-ice-maskine.dk. 

Scroll to Top