Hvad skal man give i barselsgave?

Hvad skal man give i barselsgave? Få lidt inspiration her!

Mangler du ideer til, hvad du kan give en nybagt mor i barselsgave, så fortvivl ej. Hjælpen er heldigvis nær. I artiklen her kommer vi nemlig med 3 gode ideer til barselsgaver.

Hvis en af dine nære bekendte for nyligt har født, kommer du næppe uden om at skulle give en lille barselsgave. Det har du nu heller ikke noget problem med. Udfordringen er derimod: Hvad dælen du skal finde på at give i gave?

Jo, ser du… Det er her, vi kommer ind i billedet. I det følgende præsenterer vi dig nemlig for 3 skarpe ideer til barselsgaver

En gavekurv

Der findes en række firmaer, der sælger gavekurve, der egner sig perfekt som barselsgaver. 

Sådanne kurve kan typisk fås enten i et rødligt eller blåligt tema afhængigt af barnets køn.

En barsels-gavekurv indeholder typisk både lidt godt til forældrene og lidt godt til barnet, så du er virkelig godt dækket ind med denne gavemulighed! 

Barnets første bog

Hvis den nybagte mor, du ønsker at forkæle med en gave, endnu ikke selv har investeret i en “Barnets første bog”, så er en sådan bog ikke nogen tosset barselsgave-idé.

Hvis du aldrig før har hørt om “Barnets første bog”, kan vi fortælle, at der et tale om en specialdesignet bog, hvori forældrene kan nedfælde nøgleinformationer omkring centrale begivenheder i deres barns liv. 

Dette være sig blandt andet tidspunktet for barnets første skridt, samt hvor meget barnet vejede og målte, da det kom til verden. 

Ammepude

Med en ammepude bliver amningen væsentlig lettere og mere behagelig.

En sådan pude vil derfor være en yderst værdsat gave for stort set alle nybagte mødre, der endnu ikke selv har investeret i sådan en.

Scroll to Top