Hvem betaler for brudens kjole

Hvem betaler for brudens kjole?

Hvis du snart skal giftes, er du sikkert interesseret i, om det er kutyme at få lidt økonomisk støtte til din brudekjole. Dette kigger vi nærmere på i artiklen her.

Hvis du inden længe skal giftes, vil vi starte med at ønske dig hjerteligt tillykke!

Ydermere vil vi berolige dig i forhold til de nerver, som stensikkert allerede er begyndt at røre på sig. Det hele skal nok gå, så bare træk vejret stille og roligt. Husk på, at alle de gæster, der deltager i brylluppet, vil dig og din kommende mand det bedste, og at hvis der endelig skulle gå noget galt, betyder det ikke en skid. Små bump på vejen vil nemlig bare gøre jeres dag endnu mere mindeværdig.

Som regel er et bryllup på ingen måde noget billigt arrangement, hvorfor det ikke skulle undre os, hvis du er nysgerrig på, hvorvidt det er normalt at modtage lidt økonomisk støtte til en række af udgiftsposterne – såsom brudekjolen.

Desværre er der ikke nogen tradition for, at brudekjole-udgiften hænger på andre end dig og din kommende mand. Faktisk har vi deciderede dårlige nyheder i forhold til dette område, sæt du ønsker brudepiger med ens kjoler.

I så fald er det nemlig en tradition, at brudeparret tager sig af udgiften til disse kjoler. 

De gode gamle dage

Du er desværre født en anelse for sent, hvis du godt kunne tænke dig økonomisk support til dit bryllup.

Sagen er nemlig den, at det i gamle dage var brudens forældre, der betalte for et bryllup med henblik på at forsøge deres datter samt sikre, at deres kommende svigersøn kunne spare penge.

Sådan er det desværre ikke længere.

Dog er det ikke atypisk, at ens forældre eller ens kommende svigerforældre udviser generøsitet og tilbyder at dække nogle af udgifterne. Det kunne eksempelvis være udgifter til drikkevarer eller lignede.

En sådan gestus er dog på ingen måde nogen selvfølge, så hvis enten dine forældre eller dine kommende svigerforældre tilbyder at yde økonomisk support til dit og din kommende mands bryllup, bør I være meget taknemmelige. 

Scroll to Top