Hvilke gode kvindemagasiner findes der?

Hvilke gode kvindemagasiner findes der?

Onlywomen er langt fra det eneste danske kvindemagasin, der findes. Vi er blot et af mange. Hvis du ikke får stimuleret al din trang efter indhold til kvinder hos os, skal du være velkommen til at besøge et par af vores sidestykker. Vi er et altruistisk, næstekærligt medie, så vi peger gerne på nogle af de konkurrenter, vi beundrer allermest.

Vi så naturligvis allerhelst, at du kun besøgte os, når du ledte efter lidt kvindeligt læsestof. Omvendt ved vi også godt, at det er meget få mennesker, der er så brandloyale, at de ikke læser med mere end et sted.

Derfor skal du da heller ikke skamme dig, hvis du sommetider besøger et par af vores konkurrenter. Særligt ikke fordi flere af dem faktisk gør det rigtig godt. 

Herunder nævner vi de kvindemagasiner, som vi beundrer allermest.

Woman

Woman er et af de største kvindemagasiner i Danmark. Magasinet henvender sig til kvinder i 20’erne, som gerne vil inspireres, underholdes og guides. Hos Woman beskæftiger redaktionen sig med mange af de samme emner, som vi gør. Derfor kan du også hos dem læse om blandt andet dating, kærlighed, livsstil og sex.

Femiblog

Femiblog er et nyere online kvindemagasin, der byder på spændende artikler inden for emnerne bolig, livsstil, sundhed, familie, kærlighed og skønhed. 

Sitet er lækkert visuelt, og artiklerne er letlæselige. 

ALT.dk

ALT.dk er ALT for damerne, altså det enorme og velrenommerede kvindemagasin, som Egmont står bag. 

ALT for damerne udkom allerførste gang i 1946, hvorfor ALT uden tvivl må anses som om et landets ældste nulevende kvindemagasiner. 

i 1946 fandtes magasinet udelukkende fysisk. Sådan er det ikke længere. I dag findes magasinet nemlig også online – faktisk vil vi påstå, at redaktionen bruger flest kræfter på online-delen efterhånden.

Udgivelsesfrekvensen på mediet er høj, og kvaliteten af artiklerne det samme. Det er derfor et af de magasiner, som det giver mening at besøge flere gange dagligt. 

Magasinet Liv

Magasinet Liv er et livsstilsmagasin henvendt til kvinder, der har passeret de 40. I dette magasin vil du kunne finde spændende artikler inden for følgende emner: Livsstil, kultur, sundhed, skønhed og mad. Magasinet drives af Bonnier Publications.

Aniston

Aniston.dk er efterhånden en ældre spiller på markedet. Magasinet har nemlig allerede haft ti års jubilæum, og meget tyder på, at et 20-årsjubilæum ikke er urealistisk. Aniston.dk emmer nemlig stadigvæk af liv, og udgivelsesfrekvensen er bestemt hæderlig.

Selv kalder Aniston.dk sig for et “blogazine” – et livstilsmagasin og en -blog i ét. Noget tyder dermed på, at du hos dem får det personlige element, du kender fra blog-genren, sammen med de nytte- og værdifulde informationer, du kender fra typiske magasin-artikler

Femina 

Femina er også en af de helt store spillere på markedet. Selv siger Femina, at de forsøger at ramme den moderne kvinde, og det gør de med artikler inden for følgende områder: Kultur, mode, skønhed, mad, bolig, sundhed og horoskoper. 

Netop fordi Femina er en stor spiller med et relativt højt antal ansatte, evner de også at udkomme med nyt indhold ganske ofte. Dermed er det også et af de kvindemagasiner, som det giver mening at tjekke ganske ofte. 

Scroll to Top