3 grunde til det er fantastisk at være single

3 grunde til det ikke er så slemt at være single

Sider du fortvivlet over at være single og stirrer ud i luften, mens du sørgmodigt drømmer om børn og familie, så slå koldt vand i blodet og få pulsen ned. At være single er nemlig ikke så frygteligt igen – her får du 3 grunde til hvorfor.

Vi indrømmer gerne, at det til tider kan være stressende og frustrerende at være single. Specielt i de perioder, hvor mange af ens veninder får kærester. Det fører nemlig som regel til, at de ikke har lige så meget tid til at hænge ud med en som før. 

Der er dog ingen grund til at gøre tingene værre, end de er. Det er vigtigt at minde sig selv om, at singlelivet ikke er så slemt igen. Hvis du har svært ved at gøre denne erkendelse for tiden, så tjek de 3 afsnit herunder. 

Disse peger nemlig på en række fede ting ved at være single. 

Du er bossen!

At være i et forhold indebærer, at man konstant skal indgå kompromiser. Det kan til tider være meget frustrerende, og det slipper du altså for lige nu. 

Der er ingen anden part, du skal tage hensyn til, og derfor er du fri til at gøre, lige hvad du har lyst til. Det er da fedt, og det skal du altså udnytte til at forfølge en masse drømme! 

Kærlighed er ikke som på Instagram

Som single er man nogle gange tilbøjelig til at opfatte det – at være i et forhold – som værende mere rosenrødt, end det egentlig er. På Instagram fremstilles ethvert forhold som decideret fantastisk, og det er klart, at hvis man tilbringer meget tid på den platform, kan man let blive manipuleret til at tro, at det – at få en kæreste – udelukkende er lykken.

Mind derfor dig selv om, at Instagram ikke spejler virkeligheden, som den er, men derimod som brugerne ønsker, den var. 

At være i et forhold kan til tider være frygteligt og meget opslidende for psyken. Vær derfor taknemmelig for, at du som single ikke hele tiden skal bekymre dig om, hvorvidt det forhold, du lige nu er en del af, overhovedet er det rette for dig. 

Du må være sammen alle dem, du har lyst til

Hvis du har brugt Tinder foran en veninde, der er i et forhold, så ved du sikkert også, at hun reagerer som en narkoman, der lugter coke.

“Må jeg ikke prøve at swipe? Bare lige lidt?”, siger hun i et Gollum-tonefald med fråde om munden.

Folk i forhold længes nemlig efter jagten samt at være sammen med andre. Som single må man være sammen med alle dem, man har lyst til, og det skal du altså bare udnytte! 

Tro os, når vi siger, at du kommer til at længes efter netop denne frihed, når du finder den eneste ene – også selvom han formentlig er helt fantastisk. 

Scroll to Top