Ønskeliste

Ideer til hvad der skal på ønskelisten

Vi kvinder kan være ret så forskellige. Nogle løber aldrig tør for ideer til ting at ønske sig, mens andre har svært ved at få noget for hånden, når de skal kreere en ønskeseddel. Hvis du tilhører det sidste segment, er du landet det helt rette sted. Heri artiklen fodrer vi nemlig din hjerne med ideer til, hvad du kan ønske dig. 

For nogle kvinder er det at skrive en lang ønskeliste lige så let som at charmere klassen kejtede nørd, mens det for andre er lige så udfordrende som at glatte hår en dag, hvor luftfugtigheden er høj.

Hvis du er en af dem, der kæmper lidt med at få nedfældet ønsker, så fortvivl ej. 

Heri artiklen får du nemlig en række gode ideer til, hvad du kan ønske dig, uanset hvad anledningen, til at du skal have en gave, måtte være. 

Et nyt møbel

Det er de færreste, der ikke har et eller andet møbel i hjemmet, som de ikke længere orker at glo på. Derfor er et nyt møbel ikke noget tosset ønske.

Det, der taler imod, vil typisk være prisen. Flotte møbler er nemlig som regel dyre, og derfor er det ikke sikkert, at et møbel er et vildt realistisk gaveønske.

Vægudsmykning 

Er du tilfreds med de billeder, der prydrer dit hjems vægge på nuværende tidspunkt?

Hvis ikke, så overvej, om der ikke skal en ny plakat, et nyt maleri eller et nyt billede på ønskelisten. 

Både plakater og billeder fås som regel til fornuftige priser, mens malerier typisk er lidt dyrere. Heldigvis varierer prisen en del på malerier, og der vil derfor være nogle malerier, som bestemt må anses som realistiske gaveønsker.

Nips-ting 

Man skal ikke kimse af nips-ting, for den slags kan virkelig give liv og sjæl til et hjem. Udvalget inden for nips-genren er nærmest uendeligt, så uanset hvilken stil der kendetegner dit hjem, så bør du kunne finde nips-grej, der passer ind.

For nyligt faldt vi over Willow Tree-figurer, som er nogle yderst smukke små figurer, der vil pryde ethvert hjem. Tjek eventuelt, om disse ikke er noget for dig, hvis du overvejer at konkretisere dine nips-ønsker. 

Oplevelser 

Mange mennesker lærer i løbet af livet, at noget af det, som er allermest værd at samle på, er oplevelser. Selvfølgelig kan det være rart med materielle ting, men når alt kommer til alt, er det vores minder, der definerer os.

Derfor er en oplevelse ikke noget tosset ønske. Der findes en række virksomheder, der har gjort det til deres speciale at sælge oplevelser – du kan eventuelt tage et kig på deres udvalg, hvis du mangler inspiration til, hvilke oplevelser du kan skrive på din ønske liste. 

Hvis du ikke har lyst til at besøge andre end Onlywomen, så bukker vi ærbødigt og kvitterer herunder med et par ideer til oplevelser, du kan ønske dig:

– Koncertbilletter
– Billetter til stand-up
– Biografbilletter
– Gavekort til en fin restaurant 
– Faldskærmsudspring
– En tur i luftballon
– Flødebollekursus
– En tur i tivoli

Praktiske redskaber 

Mangler du noget til køkkenet, haven eller lignende, så skal det da tilføjes til ønskelisten. Det kan godt være, at du mener, du har alt, hvad du har brug for, men så overvej, om dit liv vil blive lettere, hvis du opgraderede noget af dit udstyr?

Det kan være, at din køkkenkniv stadigvæk fungerer, men efterhånden er slidt? Eller måske at riven til gårdspladsen efterhånden mangler flere tænder end en hjemløs?

Bare fordi du allerede ejer alt udstyr, du kunne tænke dig, betyder det ikke, at du ikke kan ønske dig noget nyt. Udstyr bliver nemlig slidt med tiden, og slidt udstyr kan være genstand for mange frustrationer. 

Flere ideer?

Det var de ideer, som vi valgte at præsentere for dig. Vi håber, at en eller flere af dem kunne bruges.

Hvis du godt kunne tænke dig at blive præsenteret for endnu flere ideer til, hvad du kan skrive på ønskelisten, så prøv at Google ‘gave til hende‘. 

Der findes nemlig et utal af gavesider derude med en masse lange lister med gode forslag til gaver til hunkønsvæsener. 

Scroll to Top