Sådan finder du drømmefyren

Er drømmefyren, prinsen på den hvide hest, endnu ikke dukket op, er det måske på tide, at du selv sætter jagten ind på ham. Det har du måske allerede gjort, men siden du læser denne artikel, går vi ud fra, at du stadig er single, og derfor ikke har haft den store succes. Det vil vi gerne lave om på, og derfor finder du her i artiklen en række tips til at finde drømmefyren. 

Singletilværelsen er bestemt ikke så dårlig, som den har ry for, men selvom det er rart at kunne gå i byen, møde massevis af mænd og gøre nøjagtigt hvad man har lyst til, uden at skulle tage hensyn, er livet bare sjovere, når man har en at dele det med. 

Nogle kvinder er af den opfattelse, at kærligheden nok skal finde dem, at prinsen nok skal sparke døren op og falde på knæ med en ring helt af sig selv.  Sådan går det dog langt fra altid. Hvis du vil øge dine chancer for at finde en kæreste, skal du selv gøre en aktiv indsats. 

Hvordan du skal gribe partnerjagten an, fortæller vi mere om her. 

Kom i gang på en datingside

Internettet har gjort det væsentligt lettere at finde en partner, fordi man nu, i ro og mag i sofaen derhjemme, kan komme i kontakt med personer, som man ellers aldrig ville have mødt. Opretter du dig på en datingside, får du mulighed for at møde tusindvis af andre singler, som har nogenlunde samme intentioner som dig – nemlig at finde en partner. 

Der findes mange datingsider, og hvilken der er den rette for dig afhænger af hvad, du søger. Altså – vi ved godt, at du søger en kæreste, men hvilken datingside du benytter, kan have stor indflydelse på hvilke mænd, du kommer i dialog med.

Der findes efterhånden et stort udvalg af niche-datingsider, som beskæftiger sig med bestemte grupper af befolkningen. Hvis du eksempelvis er kristen og søger en partner med samme religion, kan du oprette dig hos Kristendate.dk, hvor kristne mødes og aftaler dates. 

Bed dit netværk om hjælp

Det kan være grænseoverskridende at skulle spørge venner og bekendte, om de kender til en sød fyr, som måske kunne være interesseret i at komme på date med dig, men det kan faktisk være en ganske effektiv strategi. Alle kender nogen, som er single. Ellers kender de med sikkerhed nogen, som kender nogen, som er.

En fordel ved at bruge sit netværk til at finde en kæreste er desuden, at de kender dig og derfor kan matche dig med personer, som de tror vil falde i din smag. 

Vær åben i det daglige

Du tænker måske ikke over det, men i løbet af en ganske almindelig dag, møder du med sikkerhed massevis af mænd. Bland de mange hankøn som du hver dag møder, kan ‘Prince Charming’ sagtens befinde sig. Det finder du dog aldrig ud af, medmindre du er åben.

Du skal både sørge for at være åben, hvis en fremmed kommer op til dig og starter en samtale, men du skal i høj grad også være åben for selv at tage kontakt. Det er vildt nervepirrende at henvende sig til en fremmed med henblik på en date – det ved vi godt – men hvis det kan være startskuddet til, at I kan leve lykkeligt til jeres dages ende sammen, er det så ikke værd at tage chancen?

Lad være med at stresse over det

Et af de vigtigste tips vi kan give er, at du ikke stresser over tilværelsen som single. Man kan let ende med at blive desperat, hvis alle veninderne i omgangskredsen har partnere, som de måske endda har fået hus, børn og familie med, men desperation vil fungere som en kæp i hjulet på din jagt efter en kæreste. 

Udover at det ikke er specielt tiltrækkende for en mand, når en kvinde er desperat, risikerer du også at ende ud med en fyr, som egentlig ikke passer specielt godt sammen med dig. Det er ofte i desperation, at vi ender med at nøjes med det næstbedste, men når det kommer til at finde en partner at dele livet med, er kun det bedste godt nok. Undlad derfor at lade dig stresse alt for meget af situationen og prøv at acceptere og nyde, at du er single.  

Scroll to Top