Oversigt over Justin Biebers album

Oversigt over Justin Bieber-album

Redaktionen hos Onlywomen.dk består af en række beliebers, og vi gætter på, at du tilhører samme gruppe som os, siden du er endt på artiklen her, hvor vi kronologisk præsenterer Justin Biebers albumudgivelser.

Justin Bieber er på mange måder som en flaske god vin. Han bliver nemlig kun mere og mere lækker med årene.

Da han kom frem, var han voldsomt cute, men stadigvæk et barn og derfor meget drenget. 

Med årene er han blevet en mand, og han har formået at krydre sin cuteness med noget farligt og betagende, der har gjort ham til en af verdens lækreste nulevende mænd.

Han er desuden ikke kun vokset, når det kommer til fysisk tiltrækningskraft. 

Også inden for det musikalske område har han udviklet sig ekstremt meget, og i dag er han indiskutabelt en af de største og mest interessante popstjerner.

Overblik over Biebers album

Selvom han kun er 27 år gammel, har han allerede udgivet relativt meget musik. Herunder følger en kronologisk oversigt over hans hidtidige albumudgivelser:

  • My World 2.0 (2010)
  • Under the Mistletoe (2011)
  • Believe (2012)
  • Purpose (2015)
  • Changes (2020)
  • Justice (2021).
Frekvensen af albumudgivelser var uden tvivl størst i begyndelsen af hans karriere, men kvaliteten er i vores øjne størst fra 2012 og frem. 

Tak til EB-sammenlign

Ovenstående artikel er produceret med assistance fra redaktionen bag EkstraBladet sammenlign-sektion, hvor man som forbruger blandt andet kan sammenligne måltidskasser, mobilabonnementer og a-kasser.

Mange tak for hjælpen med artiklen. Indsatsen har været – og er – yderst påskønnet!

Scroll to Top