Sådan holder du den perfekte cykelferie denne sommer 

Leder du efter en billig og alternativ måde at afholde ferie denne sommer, så kan cykelferien være den perfekte ferieplan for dig! Der er fart over feltet, og så står der smuk natur og nætter under åben himmel på programmet. Det er svært ikke at blive helt begejstret. I denne artikel får du en guide til, hvordan du får den perfekte cykelferie og sparer en masse penge på ferien!

Pak en god rygsæk

Cykelferien handler om god planlægning af rute og det mest nødvendige grej. Du skal selv kunne bære vægten, som du har med rundt hele ferien igennem, og derfor kan det være en god idé at forsøge at pakke så let som muligt og kan have det mest nødvendige med. Pak derfor en rigtig god rygsæk til turen. 

Mangler du en god rygsæk eller sportstaske til turen, kan du finde en lækker still nordic rygsæk på deres hjemmeside: https://stillnordic.dk/collections/rygsaekke. Det er smart at have en rygsæk med, der ikke er alt for stor, så du kan have den på ryggen under turen.

Cykeludstyr som er et must

Du bør nemlig have andre tasker med på selve cyklen! Her er det oplagt at investere i cykeltasker, der kan monteres fast til bagagebægeret. 

Fyld dem op med det mest nødvendige grej såsom en lille cykelpumpe, det mest gængse cykellappegrej, og remedier til at kunne lave simpel mad ved bålsteder. Herforuden bør du sørge for at pakke et regnslag, du vil kunne cykle i, hvis det begynder at regne mens du cykler.

Vil du gerne kunne høre musik, lydbog eller podcast, mens du cykler afsted, vil en powerbank til din mobil og høretelefoner være et andet must. Planlæg en rute, du synes er spændende, og overvej at komme omkring nogle byer, hvor du kan nyde et cafébesøg eller en øl.

Scroll to Top