Sådan holder du dine negle pæne

Drømmen om smukke negle er indenfor rækkevidde! Her i artiklen får du vores bedste råd til at holde dine negle sunde, raske og flotte.

Der findes kvinder, som er født med stærke negle, som helt naturligt er super flotte at se på. Langt de fleste af os er dog ikke så heldige og derfor skal der en dedikeret indsats til, hvis du vil undgå knækkede negle, flossede neglebånd og andet ubehageligt.

Sådan får du smukke negle

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bedste tips til flotte negle.

Hold neglene rene

Det er ikke kun vigtigt for hygiejnen, at du regelmæssigt vasker hænder – dine negle har nemlig også godt af, at blive rengjort. Jo mindre skidt og snavs der befinder sig ved neglebåndene, des sundere og flotte negle. Simpelt!

Giv neglene fugt

Det er ikke kun din hud, som har godt af at blive fugtet, for det gavner også dine negle. Efter et bad kan du passende massere dine negle ind i olie eller en neglecreme. Alternativt kan du gøre til vane at give neglene en tur, når du alligevel smører dine hænder ind i creme.

Brug neglefil

Flotte negle skal holdes i skak, så de ikke vokser ud af kontrol. Benyt en neglefil til at file kanter af eller forme neglene, som du ønsker dem.

Inden du lægger neglelak, kan du med fordel pudse oversiden af neglene blidt med en neglefil. Gør du det, vil neglelakken bedre kunne gribe fat i neglen, hvilket får lakeringen til at holde længere.

Glem ikke neglebåndene!

Mange kommer til at give selve neglen al opmærksomheden, men for at dine negle kan vokse flot og hurtigt, skal du huske at pleje dine neglebånd. Du plejer dem ved at holde dem rene og fugte dem med creme.

Brug den rigtige neglelakfjerner

Hvis du bruger neglelak er det vigtigt, at du fjerner den igen. Det gør man bedst og lettest med en god neglelakfjerner. Det er dog ikke ligegyldigt hvilken du benytter, for det anbefales at vælge en neglelakfjerner uden acetone. Acetone har nemlig den uheldige bivirkning, at neglene udtørres og som vi nævnte i vores første råd, er fugtige negle en nødvendighed, hvis de skal være smukke og stærke.

Overvej kunstige negle

De fleste er enige i, at naturligt er bedst, men hvis du ikke er en af de få, som fra naturen side er velsignet med sunde og stærke negle, som i det store hele passer sig selv, kan du overveje at skyde genvej og få flotte kunstige negle.

Akryl negle er både holdbare og pæne, og så kan du faktisk sagtens lave dem selv. Du finder en guide til akrylnegle her.

Scroll to Top