Tre forslag til arrangementer du kan gå til med dine veninder

Skal du og dine veninder ud at have en på opleveren, men mangler I inspiration til, hvad I skal lave? Så kommer vi her med tre bud på sjove oplevelser og aktiviteter.

Tyroler spaβ

Er du til tyroler spaβ, så tag dine veninder under armen, og lad jer blive underholdt af figuren TotenTarzan. Han optræder til Oktoberfester, står for underholdning til fest på Bier Bars, til afterskiing og alt, hvad det tyske tyrolerhjerte kan begære. TotenTarzan har tidligere været trommeslager i Hansi Hinterseers band og spiller gerne hits derfra i selskab med alt, hvad der har lyd. Så lad jer vil blive underholdt med lyde, der kommer lige fra en boremaskine til et pivdyr.

Kalle Mathiesen er også velbevandret på den danske sendeflade, han har blandet andet vist sig i Tv-programmer på Ramasjang, So Ein Ding og Natholdet samt været medvirkende på Radio24syv.

Tag til fotorammeværksted

Er du og dine veninder kreative sjæle, kan I tage til fotorammeværksted. Her kan I dekorere jeres helt egne personlige rammer og slå kreativiteten løs.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Og så, kan I jo passende sætte et billede ind i rammen, hvor I er sammen. Der vil være servietter og decopage-papir i alverdens mønstre og farver. I værkstedet er der personale, som gerne står til rådighed, hvis I skulle have brug for yderligere inspiration end den, I giver til hinanden. I vil gå derfra med personlige kreationer, I kan pynte og pryde jeres hjem med.

Sumo og fodbold i en

Denne form for fodbold har du og dine veninder måske ikke hørt om før – sumofodbold – fodbold og sumodragter slået sammen i en. Det er fodbold på den sjove måde.

Selvom der indgår fodbold, er sumofodbold noget helt andet. For det er svært at få fat i bolden og skyde den videre til en medspiller, når I støder ind i hinanden. I skal være seks personer til at spille sumofodbold.

Der medfølger tre røde dragter og tre sorte, dertil følger bolde og en oppustelig bane, som fylder 16x7x7 meter.

Vi håber, du og dine veninder har fået inspiration til jeres næste aktivitet sammen!

Scroll to Top