Tre ideer til hvad du og dine veninder kan gå ud at spise sammen

Skal du og dine veninder ud at spise, men mangler inspiration til, hvad I skal spise? Så kommer vi her med tre bud på jeres næste kulinariske oplevelse, I kan nyde sammen.

Tapas

Du og dine veninder kan eksempelvis spise det spanske tapas. Det er social-dining, for I kan bestille lidt af hvert og dele anretningerne. Det handler altså ikke bare om at spise, det handler lige så meget om at dele, opleve og skabe minder. Tapas vil heller ikke kede jeres smagsløg, for det består af en breds smagspalette, teksturer og ingredienser. Fra oste og delikat charcuteri til skalddyr og veltilberedte grøntsager. Så det er altså muligt at vælge efter smag.

Tapas er en spise, der har bredt sig i Danmark, særligt i de større byer. Du kan helt sikkert finde tapas i Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Streetfood

Har du og dine veninder ikke helt samme smagspræferencer, er et besøg på streetfood et oplagt valg. For der er et hav af muligheder for at få mad fra alle verdenshjørner. I behøver derfor ikke blive enige om, hvor I skal hen at spise, inden I skal have en hyggelig aften.

Det er på de fleste streetfood-steder muligt at få alt fra indisk og thai til italiensk og vietnamesisk. Og det er for det meste også muligt at finde noget sødt til ganen og slukke tørsten med, hvad der end måtte være efter ens smag.

Sushi

Et godt bud er den japanske spise, sushi, det er for de fleste et hit. Og det er nemt to-go, så I kan tage det med hjem til jer selv og have en hyggeaften, eller I kan eksempelvis medbringe det i en park, hvis vejret tillader det.

Det er også muligt at sammensætte menu efter ens præferencer og smagsløg, om man er til maki-ruller, nigiri eller sashimi. Sushi er også nemt at få fat i og kommer i mange prisklasser.

Så det er ikke nødvendigvis en madoplevelse, der vil ruinere dig og dine veninder. Og så gør det jo ikke noget, det er insta-worthy.

Vi håber disse tre bud gør dig og dine veninder klogere på, hvad I skal spise sammen næste gang.

God appetit.

Scroll to Top