5 ting, vi hader, som alle drengekærester gør

5 ting, vi hader, som alle drengekærester gør!

Selvom man elsker sin kæreste overalt på jorden, gør han stadigvæk en række ting, der kan få en til at gå ud af sit gode skind, ikke piger? Heri artiklen har vi samlet de – i vores øjne – 5 mest irriterende ting, som alle drengekærester gør!

Ens kæreste er det bedste og vigtigste, der findes i hele verdenen. No doubt! Det er ham, der kan gøre dårlige dage udholdelige og gode dage fantastiske.

Men selvom man elsker sin kæreste overalt på jorden, har han formentlig en række vaner, der sommetider pirrer ens lyst til at skyde ham i hovedet med en luftpistol. Skamfuldt, men sandt! 

Det har alle fyre nemlig, og herunder giver vi vores bud på 5 frygtelige ting, som enhver drengekæreste gør (eller ikke gør)!

Glemmer at slå brættet ned

Det er svært at forstå, at noget så fysisk let kan være så svært at udføre…

Men sådan er det åbenbart. Alle drengekærester er nemlig elendige til at huske at slå brættet ned, efter de har tisset, og vi forstår virkelig, virkelig ikke hvorfor. Selv 2-årige børn kan finde ud af det. 

Mænd kan ikke multitaske 

Det er en gammel sandhed, at mænd ikke kan multitaske, og til tider kan dette være meget frustrerende. 

Vi har vist alle prøvet at være i gang med at fortælle vores kæreste noget vigtigt, som han slet, slet ikke hører, fordi han sidder med snuden i telefonen eller lignende. Det er frygteligt! 

Slå brættet ned
Endnu mere frygteligt er det, hvis ens kæreste ikke vil stå ved, at han ikke magter to ting ad gangen. Indrøm det nu bare, din klovn!

Han nægter at spørge om vej…

Hvad fanden er der med mænd og deres insisteren på ikke at spørge om vej? I dag er der heldigvis GPS-udstyr i langt de fleste telefoner, så behovet opstår sjældent. 

Det sker dog stadigvæk, at man ender i situationer, hvor man er faret vild, og det bedste træk er at spørge om vej, men kan der blive noget af det? Ikke hvis hr. Stifinder er med, og vi forstår virkelig ikke hvorfor.

Bliver overmodige under sex

Vi har vist alle prøvet, at en kæreste bliver lidt for modig under sex. Det kan være, at han forsøger at liste en finger op, hvor den ikke hører til, eller at han klasker en rigtig, rigtig hårdt i måsen.

Der findes naturligvis mange piger, for hvem det ikke er et problem, at kæresten er grænsesøgende, men vi er altså også en flok, der helst ser, at han lige spørger om tilladelse, før han går på opdagelse i ens endetarm.

Er uenig på dumme tidspunkter!

Vi piger ved godt, at vi nogle gange kan være besværlige og uretfærdige. Sådan er det altså bare at være pige, og det skal fyre forstå. 

Der findes ikke noget værre end en belærende og bedrevidende kæreste på et tidspunkt, hvor han bare skal være forstående og give en ret!

Scroll to Top