Træk, vi ikke kan stå for

5 træk, der gør os bløde i knæene

De seneste dage har vi på redaktionen diskuteret, hvilke træk ved fyre, der kan gøre os bløde i knæene. I denne her artikel får du summen af vores diskussioner. Her præsenterer vi nemlig dig for de 5 træk, som vi alle var helt enige om, var pivfrække og sexede.

Der findes visse træk hos mænd, som kan gøre enhver kvinde blød i knæene. 

På redaktionen har vi de seneste dage diskuteret, hvilke træk vi hver især ikke kan stå for, og herunder kommer de 5 træk, som samtlige redaktionsmedlemmer havde en svaghed for.

Et glimt i øjet 

Et glimt i øjet er en lidt abstrakt størrelse. Det er svært at forklare, hvad begrebet præcist refererer til, men omvendt er man ikke i tvivl om, hvornår en fyr har det. Et glimt i øjet vedrører nok – når alt kommer til alt – både fyrens personlighed og udseende. 

Har man et glimt i øjet, er man flabet på en charmerende måde. 

Visuelt er der dog også noget at komme efter. En fyr med et glimt i øjet har nemlig funklende, fortryllende øjne. 

En stram skjorte på en veltrænet overkrop 

Fyre i skjorter er altid bare hamrende lækre – særligt hvis skjorten sidder dejligt stramt og fremhæver en veltrænet overkrop, som fyren må have brugt mange timer på at skabe i fitnesscenteret. 

Skjorten skal naturligvis være nystrøget og fri for nullermænd, hvis det skal være spot on. 

Et flot smil

Når man ser en fyr med et flot smil, så får man tunnelsyn. 

Alle lyde omkring en forsvinder, og man har udelukkende fokus på det kridhvide gebis, der blænder en med charme. 

Damn, hvor har man ikke en chance, når man møder en fyr med et charmerende smil – særligt ikke hvis også fyrens øjne bliver ekstra pæne, når han smiler. 

Atletiske evner

En atletisk fyr er både elegant og fræk, men hvorfor egentlig ved vi faktisk ikke helt.

Måske det skyldes, at vi føler, at atletiske fyres velkoordinerede bevægelser og gode fysik lover godt for, hvad de kan præstere i soveværelset. Måske. Vi ved det sgu ikke… Frække er de i hvert fald.

En sjov fyr

Humor er bare sexet!

Hvis en fyr kan få os til at grine, så kan vi tilgive mange mangler. Det gør da selvfølgelig ikke noget, hvis fyren ikke blot er sjov. Er han også veltrænet, atletisk og velklædt, så finder vi gerne ægteskabspagten frem og tvinger ham til at underskrive. Haps haps!

Scroll to Top