Derfor elsker vi Camilla Bendix

Camilla Bendix – derfor er vi så pjattede med hende

Camilla Bendix er i vores øjne en meget undervurderet dansk skuespillerinde. Med charme og et smukt ydre bringer hun altid noget til de projekter, hun er med i. Dette er blot en af flere årsager til, at vi elsker hende. Yderligere årsager du finde i resten af artiklen. 

Herunder følger 5 årsager til, at vi er så pjattede med Camilla Bendix, som vi er.

1) Naturlig skønhed

Camilla Bendix er en vaskeægte naturlig skønhed. Selvom hun nærmer sig de 50 år, er hun stadigvæk en nydelig dame, og det har vi kæmpestor respekt for. Vi er dog også lidt misundelige; det skal vi gerne indrømme. 

2) Brænder altid igennem

Uanset om det er som julemandens kone eller som pladeselskabsboss, leverer Camilla Bendix varen. Hun behersker både komikken og alvoren til perfektion, hvilket meget få skuespillere gør. 

3) Naturlig og skøn

Uanset hvad hun medvirker i, er hun ekstremt naturlig og skøn. Et godt eksempel herpå er klippet lidt længere oppe i artiklen, hvor hun bryder sammen af grin i Natholdet, fordi en lettere kikset tv-vært griber et tv-indslag en smule anderledes an. 

4) Modig som bare fanden

Camilla er ikke bange for at tale om alvorstunge emner. Det har hun bevist flere gange, blandt andet i marts 2020, hvor hun gav et langt interview om, hvordan det har påvirket hende at miste sin mor som blot 17-årig. 

Det kræver stort mod at åbne op på den måde over for offentligheden, og det beundrer vi hende for at have. 

5) Altid ærlig

Når Camilla Bendix udtaler sig om alvorstunge emner, ligger hun ikke fingre imellem. Det er tydeligt, at hun altid bestræber sig på at være ærlig, og det kan vi sgu meget godt lide. 

3 ting, du ikke vidste om Camilla Bendix

Selvom du måtte kende Camilla Bendix relativt godt, gætter vi dog på, at der findes sider af hende, du ikke kender til. Eksempelvis tvivler på, at du kender til de tre nedenstående informationer.

1) Har medvirker i ekstremt mange julekalendere 

Du husker sikkert, at du har set Camilla Bendix i en eller to julekalendere, mens du har siddet med julestellet foran dig og nydt en kop kaffe og en småkage.

Dog tror vi alligevel, at det vil overraske dig, hvor mange julekalendere hun egentlig har været med i. 

Både i Brødrene Mortensens jul, Jesus & Josefine, Ludvig & Julemanden , Tvillingerne og Julemanden har man nemlig kunnet møde hende. 

2) Hun har vundet en Robert

På Onlywomens redaktion synes vi egentlig ikke, at Camilla altid har fået de roller, som hendes talent berettiger til. Ligeledes synes vi ej heller, at hun er blevet hædret nok for de roller, hun har spillet.

Heldigvis har hun da en fornem statuette stående derhjemme – nemlig en Robert for bedste kvindelig birolle i en tv-serie. Denne fik hun for sin rolle som Gertrud Kofoed i Broens anden sæson. 

3) Nævnt som mulig Bond-babe

Flere medier har peget på Camilla Bendix som en mulig Bond-babe, hvis en dansker skulle have chancen. 

Da Bond sædvanligvis er tiltrukket af unge kvinder, bliver chancerne dog mindre og mindre for hver dag, der går, selvom det ville være fantastisk at se hende forføre alletiders hemmelige superagent. 

Scroll to Top