Dette års trends når det kommer til sommertøj

Så er vi endelig nået sommermånederne, og det betyder solskin og varme, samt et lag tøj mindre! Det kan være udfordrende at finde ud af, hvad du skal have på om sommeren. Det kan være sværere at skabe et ‘nyt’ look hver dag, da du ikke rigtig kan lege for meget med jakker, lag og tørklæder.

Men frygt ej, hjælpen er nær. Her får du nemlig nogle tips og tricks til, hvad du skal bære denne sommer og hvordan du skal sætte dine outfits sammen, så du ser fabelagtig ud de næste par måneder.

Brug interessante designdetaljer

Husk altid på, hvordan du klæder dig, er dit visitkort til dem omkring dig, så det er vigtigt at gøre noget ud af dig selv. Det betyder altså, at selvom du sandsynligvis ikke har særlig meget tøj på her i de varme sommermåneder, så er det vigtigt, at det som du har på, ser fantastisk ud.

Prøv derfor at vælge tøj der skiller sig ud, og som har en interessant designdetalje, et spændende mønster eller en frisk farve. På den måde gør du dig mere bemærkelsesværdig, og dit outfit bliver mere interessant. 

Match med din kæreste

Hvis du og din kæreste skal ud til et vigtigt arrangement en aften, så er det vigtigt at jeres tøj ikke er for forskelligt. Det er nemlig ikke optimalt, hvis han står i en blå habit med rødt slip og du i en grøn kjole med gul taske. Det er derfor en god idé at I på forhånd organiserer jeres outfits med hinanden så I passer til hinanden.

Hvis han ikke har nogle outfits der går hånd i hånd med dit, så find flot herretøj til kæresten hos Redgreen.dk. De har nemlig masser forskelligtøj at vælge i mellem!

Invester i nogle få gode kjoler

Sørg altid for at have flere forskellige slag sommerkjoler, som passer til forskellige lejligheder.

Her er tre kjoler, som bør hænge i dit klædeskab:

  1. En luftig strandkjole
En god strandkjole, kan du nemt hoppe i, når du lige hurtigt skal hen til isboden, for at hente is til familien. Desuden skal den kunne dække for solen, så din hud kan få en pause i ny og næ.

Denne kjole kan være kortere end dine andre kjoler og skal være let at vaske. Den skal ikke rynke for let og er ikke for dyrebar, idet den sandsynligvis vil blive udsat for saltvand og sand. En tunika er derfor ideel til dette, idet den er i noget luftigt og tyndt stof, så den hurtigt tørrer.

  1. En hverdagskjole
Denne kjole skal være den perfekte kjole, som du kan tage på når du skal gøre dine almindelige daglige ærinder. Den behøver ikke at være for dyr, men den skal stadig se anstændig ud. En kjole med knælængde er altid god til hverdag, og passer til de fleste daglige gøremål. Du kan sagtens have en der er mønstret eller med blomster, så du ser lidt mere sommerlig ud.

Hvis din kæreste også mangler noget hverdagstøj, så køb noget med fra Redgreen.dk, se deres store udvalg af loungewear til manden.

  1. En arbejdskjole
Find en traditionel kjole i en ensartet farve, der ser både professionel og konservativ ud, og som let kan kombineres med en jakke eller cardigan. Den må gerne have et lidt dyrere look end din hverdagskjole, samt lidt længere. Find en i noget tykkere stof, og med en flot udskæring. Husk på at den stadig skal være behagelig, så du kan have den på en hel arbejdsdag.

Scroll to Top