De 10 bedst sælgende kvindelige artister gennem tiden

De 10 bedst sælgende kvindelige artister gennem tiden

Har du nogensinde tænkt over, hvilke kvindelige artister der er de bedst sælgende gennem tiden? Det har vi! Og vi har ikke blot tænkt over det; vi har rent faktisk også undersøgt det.

Forleden gik snakken lystigt hen over frokostbordet omkring, hvilken kvindelig artist der mon var den bedst sælgende gennem tiden.

Buddene var mange, og navne som Madonna, Rihanna, Beyoncé og Britney Spears blev flittigt nævnt. En enkelt forsøgte sig også i desperation med Mø og Baby Spice.

Da frokosten begyndte at trække alt for meget ud, og vi efterhånden havde gættet løs i en times tid, hev en af os mobilen frem, så vi kunne få afklaring og komme tilbage til arbejdet, og lad mig bare afsløre, at de, der undervejs i diskussionen havde nævnt Madonna, jublede igennem, da de trissede hen til deres pladser. 

Herunder følger en samlet top10 (2023-tal):

  1. Madonna (335 millioner plader/singler solgt)
  2. Rihanna (250 millioner plader/singler solgt)
  3. Mariah Carey (220 millioner plader/singler solgt)
  4. Whitney Houston (200 millioner plader/singler solgt)
  5. Taylor Swift (200 millioner plader/singler solgt)
  6. Beyoncé (200 millioner plader/singler solgt)
  7. Céline Dion (200 millioner plader/singler solgt)
  8. Barbra Streisand  (150 millioner plader/singler solgt)
  9. Britney Spears (150 millioner plader/singler solgt)
  10. Katy Perry (143 millioner plader/singler solgt).
Rigtig mange af de kvindelige artister, der i skrivende stund befinder sig i top10 over de bedst sælgende kvindelige artister nogensinde, er stadigvæk udøvende kunstnere, hvorfor det ikke er urealistisk, at en række placeringer vil skifte lidt i løbet af de kommende år.

Eksempelvis anser vi det på ingen måde for værende urealistisk, at Taylor Swift kravler et par placeringer op inden for de næste år, da hun stadigvæk er ganske produkt og må siges at have rigtig godt gang i karrieren.

Tak til Unmute.net

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med Unmute.net.

Vi takker mange gange for hjælpen med artiklen!

Kender du ikke Unmute.net, kan vi fortælle, at der er et kreativt lydbureau, der blandt assisterer virksomheder med hjælp inden for audio marketing.

Scroll to Top