De bedste programmer om antikke produkter

De 3 bedste programmer omkring antikke produkter

I Danmark er der gennem tiden blevet produceret adskillige TV-programmer, der kredser om antikke produkter, og hvis den type programmer er noget for dig, vil artiklen her være det samme. I denne kommer vi nemlig med vores bud på de 3 bedste TV-programmer om antikke produkter. 

Antikke produkter hitter hos rigtig mange danskere, der går op i boligindretning. Dette hænger formentlig sammen med, at man med et antikt produkt kan skabe et helt unikt udtryk i sit hjem, og at antikke produkter som regel fungerer som et friskt og tiltrængt brud med en ellers moderne stil. 

Sandsynligvis fordi antikke produkter hitter hos rigtig mange danskere, gør programmer om selvsamme produkter det samme. 

Via den type programmer kan man typisk få lidt inspiration til, hvordan man via antikke produkter kan indrette et hjem, hvor man kan købe antikke produkter, og hvilke antikke produkttyper der virkelig er noget værd.

Hos Onlywomen.dk lapper en stor del af redaktionen TV-programmer om antikke produkter i sig, og i løbet af den seneste uge har vi flittigt diskuteret, hvilke af disse programmer der er de bedste.

Herunder følger resultatet af vores diskussioner. 

Skattejægerne

I Skattejægerne, som er en DR-produktion, følger man en antikhandler, en marskandiser samt en auktionarius, som alle lever af at rejse rundt og jagte gemt guld – altså antikke varer. 

På nuværende tidspunkt er der lavet hele 11 sæsoner af Skattejægerne, så hvis du endnu ikke har kastet dig over den fantastiske programserie, ligger der mange timers underholdning og venter på dig. 

Antikduellen

I Antikduellen, som også er en DR-produktion, følger man to antikhandlere, som hver især får 10.000 kroner, som de skal handle antik-varer samt retroting for. 

De har fem timer til at brænde de 10.000 kroner af, og når de fem timer er gået, bliver deres indkøb vurderet af en vurderingsekspert.

Vinderen af programmet er naturligvis den antikhandler, som får sine varer vurderet til den højeste samlede sum.

Krejlerkongen

Krejlerkongen er et fint bevis på, at det ikke kun er DR, der producerer gode programmer, der kredser om antikke varer. 

Krejlerkongen er nemlig en TV2-produktion.

Kort fortalt er der tale om en quiz med Lasse Rimmer som vært, hvor forskellige kendte gæster quizzer løs omkring værdien af antikke varer. Programmet er super underholdende, til tider også lærerigt, men også meget, meget fjollet. 

Scroll to Top