De 3 mest romantiske seværdigheder i Hamborg

De 3 mest romantiske seværdigheder i Hamborg

Trænger du til en lille romantisk ferie med kæresten, så er Hamborg faktisk ikke nogen tosset destination. Storbyen befinder sig nemlig relativt tæt på Danmark, er fuld af liv og byder derudover på en række yderst romantiske seværdigheder.

Hele redaktionen på Onlywomen elsker at rejse! Derfor ender vi rigtig ofte med at tale om rejsedestinationer og ferielængsel i vores pauser. Og i arbejdstiden nogle gange… 

For nyligt fortalte et medlem af redaktionen, at hun havde været på forlænget weekend i Hamborg med sin kæreste, hvilket havde været en yderst positiv oplevelse. 

Hendes beretning om ferien inspirerede mig til artiklen her, hvor jeg vil fremhæve de tre mest romantiske seværdigheder i Hamborg. 

Forhåbentlig vil min artikel inspirere dig til en lille ferie i en storby i Tyskland, som mange af os har det med at overse en smule, hvilket er en skam! 

Miniatur Wunderland

Miniatur Wunderland er den største modeljernbarneudstilling i hele verdenen – wow! 

Jernbaneudstilling rimer måske ikke umiddelbart på romantik, men min kollega fandt dog alligevel hendes og kærestens besøg til udstillingen yderst romantisk, hvilket blandt andet hang sammen med, at udstillingen var ekstremt smuk og fyldt med en masse små fortællinger, hvoraf flere af disse havde karakter af at være yderst bedårende og kærlighedsfyldte.

I skrivende stund fylder udstillingen omkring 1500 kvadratmeter og indeholder mere end 263.000 figurer, der smukt er sat i scene. Der er derfor tale om en kæmpestor udstilling, hvorfor du nok skal forvente at afsætte omkring en halv dag, hvis du ønsker at se denne.

Hamborg Havn

Hamborg Havn byder på en masse guf for øjet og er et sted, der altid sprudler af liv. Derfor vil du også uden besvær kunne finde en masse fine spisesteder nær havnen. 

Vi anbefaler, at du booker bord på et af de spisesteder nær havnen, der har det bedste ry. Når du og kæresten så har fået et godt måltid, er mit råd, at I efterfølger restaurantbesøget med en gåtur langs havnefronten. 

Når mørket falder på, er dette område nemlig særligt romantisk og smukt grundet en velorganiseret lyssætning, der på fornemmeste vis fremhæver de smukke arkitektoniske mesterværker, der befinder sig nær og omkring havnen.

Den gamle Elbtunnel

Den gamle elbtunnel er en fodgænger- og køretunnel, der åbnede tilbage i 1911. 

Den er 426 meter lang og befinder sig 24 meter under overfladen.

Tunnelen er et voldsomt imponerende bygningsværk, der rummer en masse historier, hvoraf nogle er ganske rørende og triste. Tristessen overskygges dog af tunnelen prægtighed. 

Vi er derfor sikre på, at du og din kæreste vil få jer en storslået oplevelse, hvis I vælger at vandre en tur gennem den gamle Elbtunnel.

Vil du vide mere om Hamborg?

Hvis du kunne tænke dig at lære endnu mere om Hamborgs fedeste seværdigheder, så tjek denne fine artikel: https://storbyguide.dk/sevaerdigheder-i-hamborg/.

Scroll to Top