Sådan holder du den perfekte sommerfest

Fabelagtige sommerfester kommer ikke ud af ingenting. De kræver omhyggelig planlægning! Du kan være sikker på, at hvis du nogensinde har været på en virkelig mindeværdig fest, så har den sandsynligvis involveret, hårdt arbejde, meget tid og ømme fødder!

En god fest er en kombination af fremragende planlægning og forbløffende held med hensyn til ukontrollerbare emner som vejr, gæsternes humør og interaktion. Men du kan altså selv gøre meget for at gøre det til en uforglemmelig aften, som alle gæsterne kommer til at nyde i fulde drag, og som de sent vil glemme.

Det kan også være en super god idé at få hjælp til sommerfesten med veninderne udefra. Dermed kan du en højere grad slappe af selv. Se flere gode idéer her, til hvor du holder en fantastisk fest henover sommeren.

 

Sørg for en god start og afslutning på aften

Undersøgelser viser, at folk husker begyndelsen og slutningen af en oplevelse. Det er dog som oftest lige i starten, at du som vært glemmer at have dette i tankerne, fordi du er stresset med at klargøre mad og andre praktiske ting.

Det er dog vigtigt at gæsterne føler sig velkommen og at du har tid til at drikke en velkomstdrink med dem. Det er også en super god idé at lave en velkomstskål, når alle er ankommet. Dette er fantastisk måde at starte en skøn aften på, og det er med til at sætte tonen på aften. På den måde ved gæsterne også hvad de skal forvente af aften, og hvad der skal ske.

Husk desuden at tage dig ordentligt tid til at sige farvel til hver enkel gæst, når de går igen. Dermed føler de sig set, og at de har betydet noget for arrangementet.

 

Få hjælp udefra

Det er en super god idé at få noget hjælp udefra, så du ikke selv skal stå med det hele. Desuden har professionelle også rutinen og ved derfor hvad der skal til for at skabe en succesfuld aften.

Det er eksempelvis en god idé at få noget hjælp til maden udefra, da dette i sig selv, er en kæmpe opgave. Under en fest, har du heller ikke selv tid til at stå i køkkenet og kokkerere. Hvis du ønsker at være en god vært, er det nemlig vigtigt at du er der for dine gæster og ikke gemmer dig ude i køkkenet.

Du kan desuden hyre nogle som kan hjælpe dig gennem hele processen, så du selv kan læne dig tilbage og nyde festen. Crone & Co teamet kan hjælpe jer i det omfang som der behov for, hvad enten det at forhandle priser og aftaler med leverandører, lave et budget eller booke og finde den rette underholdning. Hvis det lyder som en god løsning for dig, så kontakt Croneandco her.

 

Sørg for festlig stemning

Der er ikke noget værre end en fest med en trykket stemning, der ikke byder op til at give den gas. Så sørg for at gøre hvad du kan for, at der er en fantastisk fest til din sommerfest. En god start at du sørger at der er pyntet op, så lokalet indbyder til at der bliver festet igennem.

Det er også vigtigt, at der er noget god musik til alle. Dette indbyder til dans og gang i den. Det kan være en fordel at hyre en DJ, der kan hjælpe med at styre musikken, og finde noget der passer godt til arrangementet og gæsterne.

Sørg desuden for at der er noget underholdning. Små festlige indslag kan gøre en hel del for at trække din sommerfest op, så den bliver en succes. Men vigtigst af alt – hav en skøn aften og nyd den. Det smitter!

Scroll to Top