Gaveideer til manden der har alt

Dig: “Skat, hvad ønsker du dig til din fødselsdag?”

Ham: “Øhm.. Ikke rigtigt noget. Jeg har det, jeg skal bruge.”

Dig: “Du må da ønske dig noget?”

Ham: “Nej, ikke rigtigt. Hmm.. Jeg kan vel altid bruge et par underbukser?”

Du kender måske til ovenstående dialog, som naturligvis kan komme i flere variationer, men hvis konklusion altid er den samme, nemlig at din mand tilsyneladende har alt – eller også er han bare for doven til at finde på gaveønsker. 

Uanset hvad tvinger det dig til at tænke kreativt og finde på en god gave, som han ikke selv vidste, han havde brug for. 

Hvis du ikke umiddelbart vælter dig i gode ideer, hjælper vi dig gerne. I denne artikel finder du nemlig 5 geniale gaveideer til manden der har alt. 

1. En oplevelse

Der er én ting, som din mand helt sikkert ikke kan få for mange af, og det er oplevelser sammen med dig. Det er derfor en fremragende idé at planlægge en fælles oplevelse!

Der findes et utal af gode oplevelser i alle prisklasser, så du må selv vurdere, hvilken der passer til dit budget. 

Skal det ikke koste alverden, kan du pakke en lækker madkurv og tage din mand med på en romantisk tur igennem jeres fælles historie som par. Betragt det som en sightseeing-tur igennem jeres parforhold, hvor første stop er det sted, i mødtes første gang. Herefter besøger i det sted, i først var på date, det sted i kyssede første gang, det sted i holdt i hånden for første gang osv. 

En tur i biografen eller en god middag på en resturant er altid en sikker vinder, men du kan også vælge at udfordre ham med en adrenalinfyldt oplevelse.

Er der ikke noget loft på budgettet, kan du invitere manden, som har alt, med på en rejse til udlandet. 

2. En god seng

De fleste mennesker tilbringer mellem syv og ni timer i sengen hver nat, og på et helt liv bliver det til rigtigt, rigtigt mange timer. Det giver derfor god mening at spendere lidt ekstra på en god seng, så de mange timer på langs bliver så behagelige som muligt.

Har din mand en ældre og lidt slidt seng, kan det være en rigtig fin idé at forære ham en ny en af slagsen. Hvis I bor sammen, eller du overnatter hos ham, får du tilmed selv glæde af den!

En ny seng er ikke en billig investering, men med tanke på, hvor meget den kommer til at blive brugt, finder du næppe en bedre genstand at spendere penge på!

Skal du have hjælp til at finde den rette seng, kan du besøge www.madrassnedkeren.dk

3. Støt ham i hans hobby

De fleste mænd har en hobby, som de dedikere omkring. Det er som regel noget, som kvinder ikke rigtigt går op i, som mænd brænder for, og derfor har vi kvinder sjældent særligt meget forstand på lige netop dét, som gør ham vild i varmen.

Og netop derfor, er det en fremragende idé at forære manden, der har alt, noget som viser, at man støtter ham og er interesseret i hans hobby.

Hvis han elsker fodbold, kan du give ham et sæsonkort, så han kan komme på stadion og se sit favorithold spille bold. Hvis han elsker Marvel-film, kan du forære ham figurer fra universet, eller hvis han er pjattet med gaming, kan du researche dig frem til et fedt tastatur eller et nyt spil, som han vil blive glad for.

Det er egentlig ikke super vigtigt, om du rammer plet med din gave her – for vi indrømmer gerne, at det kan være svært at finde det helt rigtige, når han ved alt om sin hobby, og du intet ved – men alene fordi du prøver, vil du automatisk være foran på point.

Scroll to Top