Guide til frække julekalendere

Gør december hed med en fræk julekalender – se udvalget her

Hvad siger du til 24 frække dage i december, hvor du og din partner får nydt hinanden i fulde drag i på lagnerne? Ikke dårligt, vel? Det kan sagtens blive en realitet! Du kan naturligvis vælge at spørge ham, om ikke i skal knalde hver dag indtil jul, men det er ikke nødvendigvis særligt frækt eller sexet, hvis man skal give hånd på det. 

I stedet kan du overveje at investere i en fræk julekalender, hvis sexede indhold gør, at I begge får svært ved ikke at kaste jer over hinanden, imens I eksperimenterer og får udvidet jeres seksuelle horisont. 

Her i artiklen giver vi dig et overblik over en række af de frække julekalendere, som vi synes, fortjener din opmærksomhed. 

OBS! Der optræder sponsorerede links her på siden.

Fræk julekalender fra Sinful

Sinful har i høj grad banet vejen for den succes, som de erotiske julekalendere har oplevet de seneste par år. Udover at Sinful har været gode til at reklamere for deres fine produkt, har de også skabt en vare, som man kan mærke, at de har gjort sig umage med. Her er ikke blot tale om en papkasse, som er blevet fyldt med det sexlegetøj, som de ikke har solgt i årets løb.

I stedet er der kælet for det indre og det ydre, så du får et super lækkert produkt – og så endda til en yderst rimelig pris, hvis du spørger os. 

Indholdet i den frække Sinful-julekalender har en værdi på i alt 2300,- men det koster dig ikke mere end 795,- at erhverve sig den frække samling af legetøj, som gemmer sig bag lågerne. 

Den frække julekalender fra Sinful kan købes her 

Lækker julekalender med sexlegetøj fra Fifty Shades of Grey

Der kan næppe være mange kvinder tilbage, som ikke har hørt om Fifty Shades of Grey. En del kvinder har med stor sandsynlighed endda læst bøgerne eller som minimum set en eller flere af filmene om Christian Grey og Anastacia Steele. 

Hvis du også en gang eller to har drømt dig væk og ind i bogseriens pikante og sexede univers, bør du overveje denne super frække erotiske julekalender, som er stopfyldt med sexlegetøj og udstyr. 

Der er naturligvis en del blidt bondage udstyr, da det jo i høj grad er dette, som bøgerne/filmene i Fifty Shades-serien handler om, men der er også mere almindeligt sexlegetøj at finde bag de mørke låger i kalenderen. 

Køb Fifty Shades julekalenderen her

Lækker julekalender med 24 frække overraskelser

En fræk overraskelse hver dag – ikke helt dårligt, vel? Vi skal nok lade være med at røbe for meget om kalenderens indhold – det er jo trods alt end det af glæden, at man ikke ved, hvad der venter – men vi kan dog alligevel fortælle, at du får sexlegetøj, lingeri, massagolie, glidecreme, kondomer, frække spil og en masse andet, hvis du køber denne.

Og nå ja.. Så får du også den utroligt populære klitorisvibrator fra Womanizer, som af mange kvinder betragtes som det ypperste indenfor sexlegetøj til onani.

Julekalenderen kan købes her

Luksusudgaven fra Sinful

Hvis december måneden bare ikke kan blive fræk nok, er det ikke nok med en den lille julekalender fra Sinful – så skal du i stedet vælge denne store og luksuriøse kalender, som er stopfyldt med sexlegetøj af højeste kvalitet. 

Den samlede pris for indholdet er 3700,- men du kan erhverve dig kalenderen for blot 1295,- hvilket faktisk gør købet af denne frække julekalender til en god handel! 

Sinful Deluxe kan købes her

Scroll til toppen