Kom i form derhjemme med det rigtige træningsudstyr

Overvejer du at opsige dit medlemskab i fitnesscentret og i stedet træne derhjemme – så skal du læse med i denne artikel, hvor vi præsenterer dig for en række træningsudstyr, som du ikke kan undvære.

Artiklen er bragt i samarbejde med Fitnesshelp.dk, hvor du kan læse guides og få rådgivning til valg af det bedste træningsudstyr.

Et medlemskab i et fitnesscenter er en løbende udgift og selvom det månedlige beløb, som du betaler, måske ikke er skyhøjt, vil det på sigt løbe op. Der kan derfor være et økonomisk incitament i at investere i lidt træningsudstyr, så du kan klare træningen derhjemme. Vi er klar over, at der kan være andre årsager til, at man foretrækker at træne i et fitnesscenter, såsom det sociale, udvalget af udstyr og lignende. Vi mener dog alligevel, at det er værd at overveje, om træningen ikke ligeså godt kan foregå derhjemme.

Vi vil nu give dig vores bud på det udstyr, som du ikke kan undvære, hvis du vil træne derhjemme.

Udstyr til konditionstræning

Det er sundt med en god kondition og derfor giver det god mening med træning, som får pulsen op og sveden frem på panden. Du behøver dog ikke nødvendigvis investere i en motionscykel, et løbebånd eller en crosstrainer, hvis du vil motionere derhjemme.

Du kommer også langt med et par gode løbesko, så du kan løbe en tur i nabolaget. Overvej eventuelt at løbe i intervaller, så du får ekstra meget ud af din motionstræning. Ulempen ved at løbe er dog, at du i mange tilfælde er afhængig af vejret, hvis du da ikke er ligeglad med at løbe i minusgrader eller regnvejr. 

Fordelen ved at kaste penge efter en træningsmaskine til konditionstræning er, at du kan træne indendørs og derfor ikke er afhængig af vind og vejr.

Yogaudstyr

Selvom du ikke dyrker yoga, kan det være en god idé at købe lidt udstyr fra denne træningsform. En god yoga- eller træningsmåtte kan gøre de øvelser, som foregår på gulvet, mere behagelige. En pilates- eller træningsbold kan øge sværhedsgraden på flere traditionelle styrkeøvelser, hvorfor du får endnu mere ud af træningen. En foam roller kan hjælpe dig med at få strukket ud og undgå ømme muskler og et træningselastik kan give blid belastning på flere gode øvelser. 

Udstyr som gør træningen sjov

Nogle kvinder finder stor glæde i at træne – det gør vi også selv periodevis – men oftest er træningen desværre noget, som helst skal overstås. Sådan behøver det dog ikke nødvendigvis være, for du kan sagtens gøre træningen sjov, hvis du benytter det rigtige udstyr.

Som barn har du med garanti brugt tid på at sjippe eller hulahoppe – hvorfor ikke gøre det igen? 

Der findes intet bedre, end at lege sig i form og det kan du gøre, hvis du anskaffer dig et træningssjippetov eller en hulahopring med vægt. 

Man bliver aldrig for gammel til at lege!

Scroll to Top